Sinus Infection Symptomen: Duizeligheid

Sinus infecties, die een jaar beïnvloeden 35 miljoen Amerikanen kunnen produceren vele verschillende symptomen afhankelijk van het individu. Veel mensen ervaren hoofdpijn, oorpijn en duizeligheid. Er zijn vele manieren om de behandeling van en de zorg voor een sinus-infectie en om te gaan met duizeligheid op hetzelfde moment. Elke persoon reageert anders op een sinus-infectie, dus het is belangrijk om te bezoeken met uw arts als u vermoedt dat u een sinus-infectie.

Feiten

De sinussen bevinden zich direct achter de ogen en de oren en tussen de beide oren. Ze zijn groot, lege holtes die filteren alle ongewenste deeltjes in de lucht uit het invoeren van de longen. Een dunne slijmlaag voortdurend bedekt de sinussen en vangt de ongewenste deeltjes. Tijdens een sinus-infectie, de sinus holte zwelt en over-produceert slijm waardoor de druk op te bouwen in en rond de neus. Als de druk opbouwt kan misselijkheid en duizeligheid veroorzaken.

Symptomen

Niet alle duizeligheid wordt veroorzaakt door een sinus-infectie. Duizeligheid kan een teken zijn van een meer complexe medische probleem te zijn, dus is het raadzaam dat u met uw arts te praten. Duizeligheid die wordt veroorzaakt door een sinus infectie symptomen bij de duizeligheid zoals sinus druk, loopneus, hoofdpijn, koorts en rillingen hebben. Als deze fundamentele symptomen niet aanwezig zijn en u duizelig bent, een arts zo snel mogelijk.

Behandeling

De meest voorkomende behandeling van een sinus-infectie en duizeligheid is om de infectie met antibiotica voorgeschreven doden en verlichten van de duizeligheid met een over-the-counter antihistaminicum genaamd difenhydramine. Difenhydramine wordt gebruikt als een allergie steun onder de merknaam Benadryl en wordt ook gebruikt voor duizeligheid en misselijkheid onder de merknaam Dramamine. Een arts kan ook aan het nemen van een over-the-counter decongestivum te helpen verminderen de zwelling in de sinus holte en terug te keren naar de normale, gezonde en functionele staat.

Preventie

Bij het eerste teken van een verstopte neus, neem een ​​over-the-counter decongestivum voor 3 dagen. Na 3 dagen, de symptomen van een sinus irritatie verdwijnen. Als u allergieën die irritatie van de sinus holte veroorzaken, moet u dagelijks een over-the-counter allergie pil om de allergische reactie van het krijgen uit de hand en eindigt in een sinus-infectie te voorkomen. Behoud van een gezond immuunsysteem door het drinken van een minimaal zes 8-ounce glazen water per dag, het eten van een evenwichtige maaltijd en het krijgen van 8 uur slaap per nacht.

Complicaties

Als u problemen ondervindt met duizeligheid als gevolg van een sinus-infectie, kan de infectie gemakkelijk verspreiden naar het oor. Pijn in het oor zal leiden en u zult voorgeschreven antibiotica nodig voor het opruimen van de oorontsteking ook. Als de duizeligheid blijft bestaan, breng voorzichtig als u niet wilt rijden of zware machines te bedienen. Een sinus-infectie kan mogelijk verspreiden in de ogen, keel en de borst als ze niet goed behandeld worden met medicatie.