Sinus Gum Infecties

Sinus tandvleesinfecties beginnen als gemeenschappelijk sinus infectie die druk op de wortels van de tanden ontstaat. Deze druk veroorzaakt tand pijn. Als de sinus-infectie onbehandeld blijft, kan het verspreiden in het tandvlees veroorzaken van een dubbele infectie in de sinussen en het tandvlees. Sinus tandvleesinfecties zijn gemakkelijk te herkennen door de symptomen.

Tekenen

Het eerste teken van een mogelijke sinus gom infectie is wanneer een persoon ervaart tand pijn terwijl het hebben van een sinus-infectie. Dit is het resultaat van de geïnfecteerde sinus holte drukken op de wortels van de tanden.

Symptomen

Een sinus gom infectie zal hoofdpijn, tandvlees bloeden, abnormale slechte adem, loopneus en tand pijn veroorzaken.

Het voorkomen

Om sinus gom infectie te voorkomen, moet een individu een arts bij de eerste tekenen van een sinus-infectie. Een arts zal waarschijnlijk adviseren een ronde van antibiotica en een decongestivum voor het opruimen van de infectie voordat het kan verspreiden.

Overwegingen

Een persoon die meer dan 35 en / of een defici├źnt immuunsysteem is eerder een sinus tandvleesontsteking verwerven. Vanwege het feit dat het lichaam al vecht de sinus infectie, zal het immuunsysteem worden afgesleten, waardoor het tandvlees gevoelig voor infecties.

Complicaties

Een sinus tandvleesontsteking die onbehandeld gaat kan de infectie verder verspreiden in de keel, de oren en zelfs de hersenen. Als de infectie ernstig wordt, kan een individu te worden opgenomen om de infectie te genezen.