Silver & Psoriasis

Silver & Psoriasis

Silver wordt meestal gezien als een metaal. Onze gebruiksvoorwerpen werden ooit gemaakt van zilver, evenals onze munten. Maar vloeibaar zilver is naar voren gebracht als een behandeling voor psoriasis en heeft een aantal conflicten in de medische wereld geschapen.

Significantie

Volgens de Mayo Clinic, de inname van colloïdaal zilver als een behandeling voor psoriasis is dwaas, omdat er geen degelijk wetenschappelijk onderzoek naar de vorderingen van een voordeel voor de gezondheid te ondersteunen.

Overwegingen

De consument moet weten dat het nemen van colloïdaal zilver gevaarlijk zijn voor uw gezondheid kunnen zijn. Hoewel De Mayo Clinic kan niet zeggen hoeveel zilver is gevaarlijk, haar site suggereert dat zilver opbouwt in weefsels na verloop van tijd, waardoor uiteindelijk gezondheidsproblemen.

Effecten

Het nemen van zilver voor psoriasis kan leiden tot een aandoening die bekend staat als argyria, die een blauwgrijze tint in de huid, ogen, tanden, nagels en inwendige organen creëert. De voorwaarde is niet een gezondheidsprobleem, Volgens de Mayo Clinic, maar het is niet omkeerbaar.

Misvattingen

Sommige fabrikanten beweren dat zilver is een essentieel mineraal voor het lichaam. De Mayo Clinic weerlegt deze beweringen, en alle andere beweringen dat zilver een positief effect op psoriasis of andere gezondheidsproblemen hebben.

Waarschuwing

Met colloïdaal zilver behandeling van psoriasis langere tijd daadwerkelijk gevaarlijk. Langdurig gebruik kan toevallen, nierschade en irritatie van de huid veroorzaken. De Mayo Clinic gaat verder met te zeggen dat de FDA actie heeft ondernomen tegen een aantal fabrikanten en hun gezondheidsclaims met betrekking tot zilver.