Side Effects Zilverkaars

Zilverkaars is een kruid van de boterbloem familie die is inheems in Noord-Amerika. Andere namen voor zilverkaars zijn zwart snakeroot, bugbane, bugwort, macrotys, rattleroot en rattleweed. Zilverkaars kan, voor een korte tijd, verlichten de symptomen van de menopauze zoals opvliegers, nachtelijk zweten en vaginale droogheid. Wetenschappelijke studies van zilverkaars zijn relatief kort geweest, op ongeveer zes maanden.

Geschiedenis

Zilverkaars werd gebruikt door indianen als medicijn, en het kruid werd gebruikt als een huis remedie in het 19de-eeuwse Amerika voor een verscheidenheid van aandoeningen zoals malaria, reuma, keelpijn, hoesten, verkoudheid, netelroos, obstipatie, rugpijn, long of nier voorwaarden en gynaecologische aandoeningen zoals onvruchtbaarheid, menstruele afwijkingen, arbeid pijnbestrijding, het opwekken van wee├źn, dreigende miskraam en ontsteking van de eierstokken of baarmoeder.

Beschikbaarheid

Zilverkaars ondergrondse wortels en stengels zijn vers of gedroogd en kan worden gemaakt in sterke thee, vloeibare extracten, capsules of pillen. Je moet bespreken het nemen van kruiden met uw arts om interacties met andere geneesmiddelen te verlagen en om problemen te voorkomen.

Side Effects

Zilverkaars kan bijwerkingen, zoals maagklachten, hoofdpijn, obstipatie, langzame of onregelmatige hartslag, lage bloeddruk, misselijkheid, braken, zwaar gevoel in de benen, problemen met het gewicht en het verlies van botmassa leidt tot osteoporose veroorzaken. Hoge doses van dit kruid kan duizeligheid, zweten en problemen met het gezichtsvermogen veroorzaken.

Ernstige bijwerkingen

Je moet zilverkaars geen rekening is heb je een leveraandoening. Dit kruid kan de lever problemen, waaronder hepatitis en leverfalen veroorzaken, met symptomen zoals donkere urine, buikpijn en gele verkleuring van de huid of het wit van de ogen. De incidentie van leverproblemen is zeldzaam, maar blijft een zorg.

Waarschuwingen

Zilverkaars is niet hetzelfde kruid als blauw zilverkaars. De twee kruiden worden soms samen gebruikt om arbeid te stimuleren, maar de blauwe zilverkaars kan bij pasgeborenen schadelijke effecten veroorzaken. De natuurlijke vorm van zilverkaars bevat salicylzuur, dat wordt gevonden in aspirine, en kunnen een reactie in mensen allergisch zijn voor aspirine produceren. Het is niet bekend hoeveel salicylzuur aanwezig in producten voor consumenten.