Senast Naturliga Cancer botemedel

Även om ingen behandling för cancer är ständigt garanteras, det finns ett antal möjliga naturliga botemedel för alla typer av cancer som har berikat kvaliteten på människors liv. Även när naturläkemedel inte kan bota sjukdomen, kan de ofta lindra psykisk ohälsa och symtom som illamående, trötthet och kräkningar.

Budwig Diet

Denna diet som grundades av den sena Dr Johanna Budwig krediteras av ett antal patienter för att faktiskt bota sjukdomen cancer, enligt vittnesmål på webbplatsen Healing Cancer Naturally (se Resurser nedan). Den Budwig diet är till stor del olje och proteinbaserade och inkluderar dagliga linfrön och inga transfetter eller bearbetade livsmedel; det uppmanar patienter att undvika kosttillskott.

Gerson Therapy

Gerson terapi är en annan naturlig botemedel mot cancer krediteras med healing och med allvarliga fall av myelom (skelettcancer) där patienten fick 0,05 procent chans att överleva, enligt boken "Living Proof:. A Medical Mutiny" Gerson terapi innehåller en stor mängd färska Juiced grönsaker och tre dagliga kaffelavemang.

Grön korn Tabletter

Vissa personer, däribland en man som fick höra en annan dos av kemoterapi skulle inte hjälpa sin prostatacancer och kan döda honom, har hävdat att de härdades genom att ta 20 eller fler 200 mg av gröna korn piller per dag, enligt hemsidan Cancer-Framgång (se Resurser nedan).

Vattenfasta

Två män som drabbats av cancer i urinblåsan hävdade att vatten fasta i minst 28 dagar botade alla sina villkor, enligt Healing Cancer naturligt.

Aromaterapi och Yoga

Aromaterapi, som är inandning av eteriska oljor från växter och blommor, samt yoga kan både lindra psykisk och fysisk nöd i samband med cancer. Bra oljor för cancerpatienter att använda för att lindra ångest, illamående och kräkningar inkluderar kanel, lavendel, kamomill och grapefrukt.