Secret Eten Cures & Doctor Goedgekeurd Folk Remedies

Secret Eten Cures & Doctor Goedgekeurd Folk Remedies

Hippocrates, de vader van de moderne geneeskunde, wordt gecrediteerd met te zeggen: "Laat voeding uw medicijn zijn en laat medicijn uw voeding." Door de geschiedenis heen hebben mensen voedsel voor de gezondheid aandoeningen te behandelen. Veel eetbare planten en natuurlijke remedies zijn bekend om hun helende eigenschappen te worden, terwijl anderen blijven verborgen in het volle zicht. Dit zijn de "geheime" kuren je niet kunt veroorloven om te negeren.

Blue Water

Zonlicht en water zijn noodzakelijk voor het leven op deze planeet, maar de echte magie gebeurt wanneer ze worden gecombineerd. De beste manier om het te doen is om een ​​blauw-gekleurde glazen fles water in de zon laat ten minste 1 1/2 uur. Zoals de zonnestralen reizen door het glas en in het water, het wordt bekrachtigd met verbazingwekkende genezende kwaliteiten. De kleur therapie effect van de blauwe tint van de fles maakt dit water de meest krachtige antiseptische en samentrekkende in de natuur.

Wanneer u blauw water om te drogen, schrale huid van toepassing zijn, wordt de huid glad en zacht, met een gezonde gloed. U kunt blauwe water gebruiken als een mouthwashit om ziektekiemen op uw tanden en tandvlees te doden en om op adem te verzoeten. Wonden en zweren kunnen worden gedesinfecteerd met blauw water en indigestie kan worden verlicht door het nippen. Een paar druppels op rode ogen ontsteking elimineren en versterken zwakke oogspieren tegelijk. Dit zijn slechts een paar van de vele voordelen.

Apple Cider Vinegar met zuiveringszout

PH van het bloed heeft alles te maken met je gezondheid. Dat is waar, omdat een zure pH-strips de negatieve lading van je cellen en verstoort de elektrische stroom die houdt uw bloed stroomt. Wanneer je bloed niet in staat is om zuurstof en voedingsstoffen te leveren aan je cellen, je sterft. Een licht alkalische pH-waarde van 7,36 is wat je nodig hebt en appel-cider azijn met zuiveringszout is een goede manier om het te krijgen.

Voeg 2 el. cider azijn en 1/4 theelepel. van zuiveringszout tot 6 liter water. Drink dit een keer per dag voor het eten. Koop pH strips en controleer je de pH elke week door met een strip in je urinestraal. U kunt een tweede glas cider azijn en zuiveringszout toe te voegen voor het ontbijt, indien nodig.

Waterstofperoxide

Weg terug in 1919, arts JS Haldone gemeld dat zuurstof kon worden opgelost in het bloed om infecties te bestrijden. Aangezien waterstofperoxide, of H2O2, is water met een extra zuurstof molecuul, dit is precies wat het doet. In feite is er geen eenvoudiger manier om het lichaam overspoelen met zuurstof dan food-grade H2O2. Aangezien de ziekte voorwaarden niet kunnen overleven in een zuurstofrijke omgeving, moeten we alle zuurstof die we kunnen krijgen.

De enige waterstofperoxide die veilig is voor zowel intern als extern gebruik, goed verdund 35 procent food-grade H2O2. Voor therapeutische toepassingen, kunt u een 3-procent-oplossing door het gieten van een ounce van 35-procent H2O2 in een pint pot en het toevoegen van 11 gram gedestilleerd water te creëren. Zet de drie-procent-oplossing ito een schone neusspray fles en pomp het in uw mond vijf tot tien keer, terwijl diep inademen van de fijne nevel. Doe dit twee keer 's ochtends en twee keer' s nachts. Uw lichaam zal u dankbaar zijn!