Schrijven Verpleegkundige zorg plannen

Elke verpleging plan een individueel plan gebaseerd op de behoeften van de patiënt op het moment van ziekte. Elke ziekte en aandoening proces verdient een zorgplan. Naar aanleiding van dit zorgplan is belangrijk en kan iemands leven redden.

Basics

De typische verpleegkundige zorg plan bestaat uit het bepalen van de gezondheidszorg probleem van een patiënt, een aanpak of behandeling, een doel of de verwachte resultaten, en het uiteindelijke resultaat. Sommige zorgplannen zijn ontworpen met de SOAP-formaat, wat betekent Subjectieve, objectieve, Assessment en een Plan van de verpleegkundige.

Behandelingen

Een voorbeeld van een typische patiënt gezondheidsprobleem zou kortademigheid betrekking tot chronische obstructieve ziekte. In dit geval zou de benadering of behandeling Ventolin vernevelaar behandelingen om de 4 uur als nodig. Dit zal worden besteld door de arts die verantwoordelijk is voor de patiënt. Het doel zou dan zijn dat de patiënt tijdens de behandeling zo comfortabel mogelijk te blijven en uiteindelijk vrij zijn van kortademigheid.

SOAP Care Plan

De SOAP zorgplan is ontworpen met een aantal dingen in gedachten. De Subjectieve is wat de patiënt klaagt over deze zaak. Het doel is wat de verpleegkundige is het observeren van op dat moment. Assessment is de daadwerkelijke verpleging uitgevoerde beoordeling, zoals het luisteren naar de longen geluiden en het tellen van ademhalingen. Het plan is de behandeling, zoals de Ventolin vernevelaar behandeling.