Schouderpijn & Homeopathische Geneeskunde

Homeopathische geneeskunde streeft naar een instrument om te helpen versnellen het genezingsproces met behulp van planten, mineralen en elementen om de harmonie en de interne balans te herstellen om ons lichaam als we ziek zijn. Homeopathische middelen kan succesvol zijn in de behandeling van vele pijn toestanden waarbij de schouder, rotator cuff letsel en de pijn van verschillende vormen van artritis.

Chelidonium

Probeer Chelidonium te behandelen pijn in de schouder, wanneer je spieren voelen pijnlijk om aan te raken en wanneer de pijn is gelegen in het schouderblad. Hoewel er meer algemeen aangeduid als Stinkende gouwe, Wartweed en Swallow Wort, Chelidonium is een belangrijke remedie gebruikt in de homeopathie om diverse pijn kwesties te behandelen, maar is met name gunstig voor de behandeling van pijn in de schouder. Chelidonium blijkt effectiviteit bij het verlichten van pijn wanneer druk wordt uitgeoefend op het getroffen gebied.

Rhus Tox

Voor schouderpijn die stijfheid en zwelling begeleidt en heeft de neiging artritis in de natuur te zijn, probeer dan de remedie Rhus tox. Als een all-around homeopathisch middel gebruikt voor de behandeling van vele gezamenlijke soort pijnen, wordt Rhus tox afgeleid van het gif eik plant die groeit in overvloed in heel Noord-Amerika. Gebruik Rhus tox wanneer het getroffen gebied is pijnlijk om aan te raken, wanneer er sprake is van pijn en stijfheid in de ochtend en na het lopen. Patiënten hebben gemeld dat hun pijn symptomen verbeteren als ze in warme, droge omgeving.

Ferrum Metallicum

Voor pijnklachten die zwakte, zwaarte en pijn in het gewricht van de schouder omvat, probeer dan de remedie Ferrum metallicum. Ferrum metallicum is een geschikte oplossing wanneer patiënten melden andere symptomen waaronder de gevoeligheid voor zowel koude en lawaai. Ferrum metallicum is gunstig voor de behandeling van pijn in de schouder en houdt patiënten van het zijn nog steeds. Afgeleid van ijzererts, Ferrum metallicum, wordt gevonden door de continentale Verenigde Staten en Canada.

Ferrum Phosphoricum

Voor pijn in de schouder, dat is artritis in de natuur en wordt beschreven als schieten, scheuren en branden, probeer dan de remedie Ferrum Phosphoricum. Ferrum phosphoricum is afkomstig van gefossiliseerde beenderen en is vaker een beroep ijzerfosfaat. Het is bijzonder voordelig bij gebruik bij de eerste tekenen van pijn en ontsteking. Ferrum phosphoricum kunnen patiënten goed genoeg voelen om zachte beweging, zoals lopen langzaam beginnen.

Waarschuwingen en tips

Voor het beste resultaat is het raadzaam om te zoeken naar de hulp van een professionele, in licentie homeopaat in uw regio voor remedie aanbeveling en doseringen.

Het materiaal in dit document is niet bedoeld als vervanging voor professionele medische hulp, het is alleen voor informatieve doeleinden.

Als u pijn in de schouder, dat meer dan drie weken duurt ervaren, op zoek gaan naar de hulp van uw zorgverlener.