Schoten in de knie voor artritis pijn

Artrose is een aandoening waarbij het kraakbeen, of weefsel dat uw gewrichten isoleert, begint af te breken, waardoor uiteindelijk gewrichtsschade. Het kniegewricht is een van de meest voorkomende plaatsen van artrose, meldt de Mayo Clinic, en de pijn wordt soms behandeld met injecties.

Identificatie

Artsen injecteren van corticosteroïden direct in de knie tot artritis pijn te verlichten. De meest gebruikte drug voor deze injecties is hydrocortison, meldt de Mayo Clinic.

Functie

Corticosteroïd injecties werken door het onderdrukken van de werking van je immuunsysteem. Deze onderdrukking ontlast de ontsteking in uw kniegewricht, het verminderen van pijn.

Time Frame

De meeste corticosteroïd injecties van kracht blijven voor een tot twee weken. Af en toe de schoten bieden verlichting van artritis knie pijn voor maximaal zes maanden, meldt het British Medical Journal.

Risico's

De meest voorkomende bijwerkingen van corticosteroïden schoten in de knie voor artritis pijn is een ontsteking of roodheid op de injectieplaats, meldt de American Family Physician. Meer ernstige risico's die samenhangen met schoten in de knie voor artritis pijn omvatten een kans voor de pees scheurt, verhoogde bloedsuikerspiegel en onderdrukking van de bijnieren.

Overwegingen

De risico's die samenhangen met schoten in de knie voor artritis pijn zijn de meest voorkomende wanneer de injecties vaak worden gebruikt, meldt de Mayo Clinic. Daarom artsen beperkt het gebruik van de injecties verlichting van korte episodes van ernstige pijn en vermijd het gebruik van opnamen meer dan een of twee keer per jaar voor de behandeling van arthrtiis.