Schimmel die wordt gebruikt in de geneeskunde

Schimmel die wordt gebruikt in de geneeskunde

Schimmels zijn een vitaal onderdeel van het menselijk leven, gevonden in het voedsel dat we eten en de producten die we consumeren. Sommige schimmels veroorzaken ziekten infecteren planten en dieren, terwijl anderen kunnen worden gebruikt om ziekten te behandelen en genezen ziekten.

Identificatie

Een schimmel is noch een plant of dier, maar behoort tot zijn eigen koninkrijk der soorten. Een van hun meest identificeren van kenmerken is dat ze hun voedsel door het afbreken en absorberen van voedingsstoffen uit hun omgeving.

Agarikon

Al in 65 voor Christus, hebben de Europeanen Agarikon schimmel gebruikt om tuburculosis behandelen. Poolse volksgeneeskunde ook sites Agarikon als een behandeling voor longaandoeningen en reumatoïde artritis.

Ganoderma lucidum

Ganoderma lucidum is misschien wel de eerste schimmel gebruikt voor medicinale doeleinden. Sinds de Chin-dynastie, hebben de Chinezen zijn met behulp van Ganoderma lucidum om een ​​breed scala van veel voorkomende kwalen te genezen, zoals hoge bloeddruk en diabetes.

Betere gezondheid voor Telers

Een pionier op schimmel geneeskunde, Dr Ikekawa, ontdekt in de late jaren 1960 dat gezinnen die paddestoelen groeiden hadden een significant lager aantal kankergevallen dan hun buren.

Antibiotica

Penicilline, cefalosporine en andere antibiotica zijn afgeleid van schimmels. Deze antibiotica werken door het breken van de celwanden van bacteriën die tuberculose, lepra en andere ziekten.

Cyclosporine

De schimmel Beauveria nivea is een immunosuppressivum, die de belangrijkste ingrediënt in Cyclosporine, geneesmiddel essentieel voor het risico van transplantaatafstoting.