Schadelijke effecten van Stacker 3

Schadelijke effecten van Stacker 3

Stacker 3 is een voedingssupplement waarvan de fabrikant, NVE Pharmaceuticals, claims zal helpen uw lichaam vet verbranden over-the-counter. De FDA heeft niet goedgekeurd Stacker 3's gepatenteerde mix van ingrediënten als een gewichtsverlies steun - een belangrijke reden om de mogelijke schadelijke effecten van het product kunnen veroorzaken voordat u besluit om te beginnen met het gebruik Stacker 3 als voedingssupplement te verkennen.

Actieve ingrediënten

Volgens Supplement Criticus, het product bevat chitosan, grapefruit extract, cafeïne, cactus extract, groene thee, witte wilgenbast, kolanoot, guarana en garcinia. Verschillende van deze ingredients-- namelijk chitosan, cafeïne en witte wilgenbast - demand controle om hun veiligheid te bepalen.

Chitosan

Stacker 3 aanspraken om te functioneren als een gewichtsverlies steun, wervend chitosan direct onder het logo van het product als een belangrijk ingrediënt in deze functie. Chitosan, afgeleid van het exoskelet van schelpdieren zoals krabben en kreeft, is een chemisch product met geringe kans op toxiciteit. Toch moeten die allergisch voor schelpdieren voorkomen Stacker 3 en andere chitosan bevattende producten mogelijk schadelijke reacties op de chemische voorkomen.

Cafeïne

De potentiële vetverbrandende effecten van Stacker 3 zijn sterk afhankelijk van het hoge cafeïnegehalte - 250 mg per capsule - van het supplement. Cafeïne, zegt de National Institute of Health, stimuleert het centrale zenuwstelsel en veroorzaakt de mentale alertheid en verhoogde energie. Twee tot vier koppen koffie per dag meestal produceert geen schadelijke effecten - maar het nemen van twee Stacker 3 pillen is gelijk aan het drinken van ongeveer vijf koppen koffie, en de schadelijke effecten van grote hoeveelheden cafeïne kunnen zijn hoofdpijn, angst, slapeloosheid en abnormale hart ritmes.

White Willow Bark

De Universiteit van Maryland Medical Center meldt dat witte wilgenbast bevat salicine, een chemisch vergelijkbaar met aspirine dat maagklachten, maagzweren en huiduitslag kan veroorzaken. Aangezien Stacker 3 bevat dit ingrediënt, het heeft ook de mogelijkheid om met bepaalde medicijnen, zoals antistollingsmiddelen (bloedverdunners), bètablokkers en steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen.

Raadpleeg uw arts

Alvorens Stacker 3 als een voedingssupplement, overleg dan met uw arts over de mogelijkheid van potentiële schadelijke effecten van de supplement's. Afhankelijk van uw persoonlijke medische geschiedenis, kan Stacker 3 volkomen veilig om te gebruiken, zoals aangegeven, maar alleen uw arts kan u een definitief antwoord te geven op de vraag of dit product - met zijn lijst van potentieel schadelijke ingrediënten - is goed voor je.