Sassafras Side Effects

Sassafras Side Effects

Sassafras albidum, een bladverliezende boom afkomstig uit oostelijk Noord-Amerika en Oost-Azië, dient als een kruidenmiddel en koken additief. De bladeren van de sassafras boom hulp bij de voorbereiding van thee en de schors als specerij in de keuken. Medicinaal, de wortels en bast leveren een kruid gebruikt als een remedie voor de behandeling van vele ziekten, met inbegrip van jicht, artritis, huidproblemen, bronchitis, hoge bloeddruk en verstuikingen. Sassafras fungeert zelfs als een bloed zuiveraar of dunner en ook voor de behandeling van hoofdluis. Echter, sassafras olie heeft een aantal gevaarlijke bijwerkingen, zelfs blijkt een kankerverwekkende stof, of kankerverwekkende stof bevatten.

Toxische effecten

Sassafrasolie bevat carcinogene chemische stof, genaamd safrol, dat zeer giftig. Het kan schade aan de lever en zelfs kanker veroorzaken, volgens de tuinder Ronald Smith. Het kan ook leiden trillen, schokken, zenuwbeschadiging, verlamming en hallucinaties. Het National Institute of Health zegt dat de Amerikaanse Food and Drug Administration verbood het gebruik van safrol in thee, specerijen en kruiden-supplementen in 1960 thee doordrenkt met grote doses van safrol kunnen braken, een lage lichaamstemperatuur, leverschade, verwijde pupillen, stupor veroorzaken , verwarring, nierschade, jeuk, ademhalingsproblemen, spierkrampen, pijn op de borst, verlamming, huidontsteking en gezwollen keel. Volgens Prevention Magazine Online, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en mensen met nier-, lever-of hartproblemen moet niet consumeren sassafras thee. Slechts 1 kop sterke sassafras thee bevat ongeveer 200 mg safrol, die vier keer hoger dan de hoeveelheid als potentieel schadelijk bij geregeld door een menselijke verbruikt. Sassafraswortel extracten, die niet safrol bevatten, zijn nog toegestaan, maar de verkoop van sassafras producten die safrol, nog steeds bestaan ​​vandaag de dag, volgens de Drug Information Online.

Emmenagogue

Drug Information Online stelt dat sassafras niet langer wordt beschouwd als een veilig kruid. Bovendien is een emmenagogue. Dit betekent dat het kan veroorzaken of menstruatie veroorzaken, wat leidt tot abortus of miskraam bij zwangere vrouwen. Daarom dienen vrouwen verlangen om zwanger te worden niet dit kruid als een supplement te nemen. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven moeten alle vormen van dit kruid te voorkomen.

Andere bijwerkingen

Volgens Amy Christine Brown, Universiteit van Hawaï in Manoa, kan sassafras ook verzwakking van het centrale zenuwstelsel, ataxie, onderkoeling en overgevoeligheid voor aanraken. Sassafras kan ook diaphoresis, slaperigheid, versnelde hartslag, dermatitis en opvliegers veroorzaken.