Sarsaparilla Bestedingen

Sarsaparilla Bestedingen

Sarsaparilla heeft vele toepassingen variërend van medische toepassingen tot recept gebruikt. Sarsaparilla is een kruiden plant met wortel en bladeren. Velen geloven dat de wortel van sarsaparilla bevat de meest heilzame ingrediënten voor medische en helende doeleinden. Sarsaparilla kan worden gebruikt als thee, in een kompres of als een tinctuur.

Het behandelen van verkoudheid

Behandel een koude door het brouwen van een kopje thee met behulp van sarsaparilla wortel. Giet de thee in een kopje en voeg een kleine hoeveelheid honing aan de thee te zoeten. Drink de sarsaparilla thee terwijl het heet is om te helpen verzachten een zere keel komen, de koorts en het ruimen van een loopneus. Dit is een eenvoudige sarsaparilla gebruik bij de behandeling van verkoudheid en verkoudheid symptomen.

Het behandelen van kleine brandwonden, psoriasis, en Mosquito Bites

Meng gemalen sarsaparilla wortel en azijn een kompres die kan worden toegepast op het getroffen gebied. Leg het kompres op de pijnlijke plekken zoals psoriasis geïnfecteerde huid, lichte brandwonden en muggenbeten. De sarsaparilla wortel gemengd met de azijn helpt om de doffe pijn bij kleine brandwonden en saai de jeuk geassocieerd met muggenbeten.

Kruiden Vlees, groenten en dranken

Sarsaparilla kan worden gebruikt als smaakversterker seizoen vlees, groenten en dranken zoals andere kruiden gebruikt. Strooi gemalen sarsaparilla root op steak, kip, varkensvlees en groenten zoals u peper, gember en andere kruiden zou Cayenne naar de smaken van de maaltijd te verbeteren. Gemalen sarsaparilla root kan aan dranken zoals bier, wijn of frisdrank worden toegevoegd ook voor een smakelijke traktatie.

Andere Sarsaparilla Bestedingen

Volgens eherbal.org, een organisatie die kruiden en hun gebruik, de sarsaparilla kruid heeft vele toepassingen voor behandeling van verscheidene ziekten en aandoeningen. Enkele van de voorwaarden die sarsaparilla kan worden gebruikt voor de behandeling omvatten impotentie, herpes, jicht, flatulentie, epilepsie, opgeblazen gevoel, artritis, gonorroe en chronische zenuwziekte.

Belangrijke informatie betreffende het Sarsaparilla Bestedingen

Overmatig gebruik van sarsaparilla kan nierschade veroorzaken. Het kruid moet worden gebruikt met mate. Bij gebruik van sarsaparilla als een medische toepassing, dan is een medische professional moet eerst worden geraadpleegd. Iedereen die een allergie heeft voor kruiden moeten een professionele spreken voordat u sarsaparilla als een allergische reactie kan optreden. Als er een allergische reactie optreedt bij het gebruik van sarsaparilla, in overleg met een medische professional onmiddellijk.