Sap voor Skin Disease

Sap voor Skin Disease

Er zijn vele soorten sappen die een persoon voor huidziekten die vaak worden veroorzaakt door een overmatige groei van candida albicans op de huid kan drinken. Deze schimmel kan natuurlijke bacteriën de huid inhalen en ontsteking en infectie. Sappen met groenten en fruit kan deze overgroei stoppen en zorgen voor voeding voor het helen van deze huidaandoeningen.

Overwegingen

Sap kan effectief in te dammen en het doden van overtollige huid candida zijn. Dit komt omdat candida schimmel verblijft ook in het spijsverteringskanaal en dikke darm. Eigenlijk kan systemische candida overgroei van candida albicans op de huid stimuleren. Veel groente-en fruitsappen hebben-gist doden eigenschappen. Het drinken van deze sappen kunnen de verspreiding van interne candida overgroei stoppen voordat het de schimmel op de huid beïnvloedt.

Voordelen van Groente en Fruit Juices

Groenten en fruit bevatten spijsverteringsenzymen in tegenstelling tot andere voedingsmiddelen, zoals vlees en granen. Deze spijsverteringsenzymen eigenlijk doden candida overgroei in de dikke darm en het spijsverteringskanaal voordat ze grote schade aanrichten op de huid cellen. Ze bevorderen ook fagocytose wanneer gezonde witte bloedcellen overspoelen slechte bacteriën, oud rode bloedcellen en zelfs kankercellen (bijvoorbeeld, melanoma) voordat deze factoren de huid. Groenten en fruit bevatten ook antioxidanten (bijvoorbeeld vitamine A) dat kan voorkomen huidziekten zoals dermatitis en eczeem. Het drinken van sappen uit groenten en fruit verhoogt de absorptie van vitaminen en mineralen. Dit minimaliseert de kans dat sommige van deze voedingsstoffen tijdens het verteringsproces verloren.

Soorten Groente Sappen

Er zijn vele soorten van sappen die u kunt gebruiken om de huid ziekte te voorkomen. U kunt sap drinken uit een plantaardige of meerdere groenten. Hoewel commerciële sappen zijn gezond voor je, is het beter om verse groenten te mengen in een blender en drinken ze. Sommige groenten die u kunt gebruiken zijn onder andere wortelen, komkommer, radijs, boerenkool, uien, peterselie, selderij, bieten, kool, knoflook, broccoli en tarwegras. Volgens Sheryl Walters van Naturalnews.com, "broccoli sap bevat stoffen die de cellen beschermen tegen ultraviolet licht." Ultraviolet licht is een veelvoorkomend probleem van huidkanker.

Soorten vruchtensappen

Er zijn vele vruchten die u kunt gebruiken voor de bestrijding van huidziekte. Sommige van deze zijn ananas, meloenen, kiwi, aardbeien, bosbessen, sinaasappels, grapefruits, bananen, appels, peren en druiven. Een waarschuwing voor het maken van sap met fruit is dat ze allemaal suiker bevatten. Als uw huid probleem komt voort uit candida overgroei, kan te veel suiker uw klachten verergeren. Probeer het beperken van uw vruchtensappen tot een of twee. Ananassap wordt vaak gebruikt voor de behandeling van huidproblemen, zelfs orale aandoeningen zoals parodontitis.

Time Frame

Er is geen vaste termijn voor het gebruik van sappen om huidziekten te behandelen. Je moet het drinken van sap uit groenten, fruit, of een combinatie blijven, totdat uw huid probleem verdwijnt. Deze brouwsels kan zelfs helpen voorkomen dat terugkerende huidproblemen. Zo kunt u ze regelmatig gebruiken, ook.