Salt & Heart Disease

Een van de meest voorkomende ingrediënten in onze voeding kan bijdragen tot verkorting ons levensduur door het verhogen ons risico op hartziekten. Het ingrediënt is zout.

Natrium

Definitief bewijs is gekoppeld hartziekten en zout. Veel voorkomende gezondheidsproblemen in verband met te veel zout inname onder meer hoge bloeddruk (hypertensie). De American Heart Association raadt een dieet van minder dan 2300 mg natrium per dag, maar bepaalde groepen mensen (zwarten en van middelbare leeftijd mensen met hoge bloeddruk) mogen alleen consumeren 1500 mg natrium per dag, volgens de American Heart Association.

Heart Disease

Als mensen verminderden hun dagelijkse inname van zout, konden ze verlagen hun kans op het krijgen van hart- en vaatziekten met 25 procent, volgens de National Institutes of Health. Een studie, getiteld Trials of Hypertension Prevention, fase I en II, vond dat de deelnemers, variërend in de leeftijd van 30-54 verlaagd hun risico op hart-en vaatziekten aanzienlijk na het verminderen van de inname van natrium. Ook deze deelnemers drastisch hun risico op hart-en vaatziekten met 25 procent tot later 15 jaar. Totale sterftecijfers werden verlaagd met 20 procent. Alle deelnemers hadden dit gemeen: ze leerden hoe je een levensstijl van een verminderde inname van natrium, wat meer aandacht voor voedsel selectie en voorbereiding betrokken zijn leven.

Hypertensie

Er was een tweede proces te volgen van de resultaten van de vorige proef. Een totaal van 1.191 deelnemers betrokken waren. Het doel van de test was om de correlatie van gewichtsverlies en een verminderde inname van zout te bestuderen tijdens een vier tot vijf jaar tijd. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers was controleonderzoek 30-54 jaar. Vergelijkbare veranderingen levensstijl werden onderwezen en toegepast, net als de eerste case studie en de resultaten weergegeven van een positieve bloeddruk effect van een vermindering van de dagelijkse natrium. Alle mensen die betrokken begon het experiment met een hoge tot normale bloeddruk. Met een hoge bloeddruk zijn een belangrijke oorzaak van hartaanvallen en een tal van andere medische problemen, deze verandering effectief verlaagd hun tarief van hart-en vaatziekten.

Bewustzijn

Het verminderen van de inname van natrium aan gezondheid van het hart te verbeteren gaat om het besef van wat je eet. Voedingsmiddelen bevatten ofwel natuurlijk of toegevoegd natrium. Lees etiketten van levensmiddelen voor de aankoop. Regelmatige keukenzout is 40 procent natriumchloride terwijl bewerkte voedingsmiddelen bevatten natrium wanneer hun voedingswaarde labels hebben de termen "soda", "natrium" en "Na" geschreven op hen. Vermijd ongezonde voedingsmiddelen en integreren ongezouten levensmiddelen in een consistente dieet, substituut zout voor enhancement voedsel te onttrekken aan het gaan op de weg van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten.

Conclusie

Hart-en vaatziekten is de belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Het eten van junk en snel voedsel met hoog natriumgehalte in plaats van een huisgemaakt, gezond voedsel draagt ​​mightly naar heide ziekte. Bevatten groenten in uw maaltijden, uitgesneden fastfood en een bewuste poging om te bezuinigen op het zout. U en uw hart zal profiteren.