Safety of Isogenix

Den isagenix kost er en "ernæringsmæssig udrensning" program, der lover en hurtig metode til vægttab, op til syv pounds i en simpel ni-dages prøveversion. Men denne hurtige vægttab opnås kun gennem risikabelt ernæringsmæssige afsavn.

Næring

Den isagenix kost virker ved drastisk at reducere kalorieindtag for dens varighed, der supplerer lille (400-600 kalorieindhold) måltider med godkendte protein shakes og tabletter. Enhver kost, der indebærer drastisk skære ned på fødevarer indebærer en risiko for underernæring og bør ikke forsøges, uden først at konsultere en læge.

Toksiner

Selvom isagenix kost annoncerer "udrensning" kroppen af ​​toksiner under sit lav-kalorie regime, kan isagenix ryster udløse visse fødevareallergi. Folk, der er følsomme over for valleprotein eller mejeri biprodukter kan opleve allergiske reaktioner over for rystelser.

Konklusion

Mens isagenix er ikke i sig selv farlig for mennesker uden disse specifikke allergier, er det en kortsigtet crash diæt, og anbefales ikke til en sund langsigtet vægtkontrol.