Safe Detox

Safe Detox

Ontgifting, ook bekend als "detox," verwijdert opgebouwd toxinen uit verschillende bronnen uit het lichaam en bevordert een betere gezondheid. Er zijn verschillende methoden van detox beschikbaar. Voordat u begint met een van hen, overweeg veilige manieren om onzuiverheden en gifstoffen te verwijderen.

Massage

Plan een massage om de bloedsomloop en het lymfesysteem, die nodig is om het bloed te filteren en verwijderen van schadelijke stoffen te stimuleren. Detox massages helpen ontspannen gespannen spieren, mentale alertheid te verhogen en te vechten depressie.

Voordelen van vezels en water

Het reinigen van uw systeem is een andere belangrijke factor in een veilige en gezonde detox. Het eten van vezelrijke voedingsmiddelen, zoals groenten en fruit en het drinken van meer water - tot acht glazen per dag - verhoogt de urineproductie en reguleert de darm activiteit, die beide helpen het lichaam te ontdoen van gifstoffen.

Preventie / Solution

Groenten en fruit gekocht in de standaard supermarkten kunnen pesticiden bevatten, en huishoudelijke producten zoals schoonmaakproducten en wasmiddel kunnen schadelijke ingrediƫnten en je lichaam bloot aan giftige stoffen. Het kopen van biologisch voedsel en het "groene" schoonmaakmiddelen vermindert de gifstoffen in je leefruimte.