Sådan Tør Comfrey Blade

Comfrey er en fælles lægeurt, og bladene af planten er blevet anvendt til behandling af en række eksterne lidelser, herunder blå mærker, forstuvninger, gigt, og endda brækkede knogler i mennesker og dyr. Comfrey blade tørres ved hjælp af en open-air-metoden eller i ovnen, afhængig af de tilgængelige ressourcer. Hver 4 lbs. friske kulsukker blade vil give ca £ 1 af tørrede blade.

Instruktioner

•  Harvest kulsukker blade, når de er unge og lyse grøn farve, lige før blomstring. Dette er, når de æteriske olier i plantens blade er på deres højeste koncentration. Forbered dig på at høste i den varmeste del af dagen, når alt fugten er fordampet fra bladene.

•  Skær kulsukker blade fra planten med skarpe beskærersaks og samle dem i en kurv. Børst bladene forsigtigt med en blød børste til at fjerne snavs, men ikke vaske bladene eller udsætte dem for unødig fugt.

•  Placer kulsukker blade på en flad arbejdsflade og skære tykke midterribben fra midten af hvert blad med en skarp kniv. Skær større blade i halve tværs hvis det er nødvendigt for at passe på de tørrebakker uden overlapning.

•  Arranger kulsukker blade i et enkelt lag på skærmen eller netto tørrebakker, derefter placere bakkerne i en varm, godt ventileret plads til 3 til 4 dage, eller indtil grundigt tørret. Alternativt kan placere bladene på bageplader og tør i ovnen ved 110 grader Fahrenheit i 30 til 45 minutter, eller indtil bladene er skør.

•  Fjern det tørrede kulsukker blade fra bakkerne, og overføre til en lufttæt glasbeholder. Opbevares på et køligt, tørt sted i op til seks måneder inden de kasseres. Hold de tørrede blade ud af direkte sollys og væk fra fugt for de bedste resultater.

Tips

  • Placer en fan på lav hastighed i det rum, hvor kulsukker blade bliver tørret at fremskynde processen og modvirke overskydende fugt.
  • Tag ikke kulsukker internt uden at konsultere en kvalificeret plantestoffer eller læge først. Store doser kan medføre leverskade, når de indtages.
  • Brug ikke kulsukker mens du er gravid eller ammer, og gælder ikke for beskadiget hud.