Sådan Reverse Lever skader fra alkoholisme

Alkoholisme er en sygdom, som kan forårsage en række fysiske problemer, herunder leverskader. Da leveren er ansvarlig for at producere galde, det er en af ​​de vigtigste organer i kroppen og dens sammenbrud kunne påvirke andre kropsfunktioner og endda sætte dit liv i fare. Hvis du ønsker at vende leverskader forårsaget af alkoholisme, du har brug for at komme væk fra alkohol. Der er også en række yderligere løsninger, som du kan være interesseret i at prøve, for at forbedre din tilstand.

Instruktioner

•  Tage nogle mælk tidsel. Marietidsel, indfødte til dele af Asien, Europa og Afrika, er en urt, der har været almindeligt anvendt til behandling af leverproblemer. Du kan tage det i kapselform eller som en te, og det kan findes i de fleste helsekost butikker. Du bør tage det som anvist af det enkelte produkt, du vælger. Hvis du er gravid, ammer eller er på nogen receptpligtig medicin, bør du først konsultere din læge, før du tager mælk tidsel, for at undgå enhver negativ interaktion.

•  Prøv at tage 100mcg dagligt af selen, som kan findes i de fleste helsekost butikker. Selen er en effektiv antioxidant, der kan være nyttige som en genoprettende for leveren. Må ikke tage det i store doser. Du må ikke tage selen uden at tale med din læge, hvis du tager receptpligtig medicin eller er gravid eller ammer, da der kan forekomme bivirkninger.

•  Drik 200ml af spinat saft dagligt. Spinat kan være nyttigt i medvirken reparation af leveren, især i tilfælde af skrumpelever. Det er nok bedst at lave din egen spinat saft, ved hjælp af en saftpresser, da det er vanskeligt at finde det allerede forberedt.

•  Tillæg med 800-1200mg af samme hver dag. Same, kort til S-adenosylmethionin, kan bidrage til at genoprette funktionen af ​​din lever. Hvis du er gravid, ammer eller tager receptpligtig antidepressiv, bør du ikke tage Same, uden først at tale med din læge.

•  Få nogle gulerod frø olie. Gulerod frø olie kan hjælpe med at afgifte din lever. Det kan findes i nogle helsekost butikker og bør tages som det enkelte produkt dirigerer.

Tips

  • Hvis du har et problem med alkoholisme, er du nødt til at søge professionel hjælp til at hjælpe dig stoppe med at drikke. Fortæl Deres læge om eventuelle alternative løsninger, du tager.