Sådan Rens Lever på en naturlig måde

Selv hovedfunktion din leverens er at holde kroppen fri for toksiner og andre skadelige materialer, leveren har behov for at blive renset på en regelmæssig basis, så det kan fungere på sit bedste. Leveren er det største organ i kroppen, og det kan blive overbebyrdet, stagnerende og arbejde mindre effektivt. Dette hæmmer din generelle sundhed. Men der er et par naturlige måder at øge din leverens funktion.

Instruktioner

•  Drik masser af væske hver dag. De vandbaserede stoffer hjælper med at vaske væk snavs, gift og giftige materialer i alle dele af kroppen. Drik mindst otte til ti kopper væske hver dag for at forblive hydreret og til at skylle ud i kroppen. Dette efterlader mindre affald for leveren at bortfiltrere, så det ikke behøver at arbejde så hårdt. Undgå koffein, alkohol og sodavand.

•  Tag C-vitamin kosttilskud. Artiklen "15 måder at elske din lever" på lægens Yourself hjemmeside rapporter om, at medicinsk forskning viser, at 500 milligram C-vitamin hver dag beskytter leveren fra skrumpelever og fede oprustning. Vitamin C er også en kraftig antioxidant, der beskytter leveren og andre organer fra frie radikaler, som kan beskadige væv.

•  Tag vitamin B-12. Efter lægens Yourself websted B-12 er også vigtig i behandling af mange leversygdomme såsom viral hepatitis. B-12 injektioner er bedst, men B-12 næsespray også arbejde.

•  Spis mere frugt og grønt, især dem med højt C-vitamin og B-12. Grønne bladgrøntsager, citrusfrugter og bælgfrugter er gode kilder til disse vitaminer. Disse fødevarer er også høj i fiber efter lægens Yourself. En fiberrig kost fører til mere hyppig afføring dermed fjerne mere affald fra kroppen, hjælper leveren til at fungere bedre.