Sådan Opnå Self-Healing

Mange mennesker henvender sig til alternative former for healing, når de står med sygdom eller smerte. Self-healing refererer til kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv gennem orkestrering af immunsystemet og energi veje i kroppen. Der er mange måder at opnå selv-healing, herunder meditation, Reiki, Qi Gong, og ånde arbejde. Alles vej til helbredelse er anderledes, men kan tages et par skridt til at få dig i gang i retning af selv-healing.

Instruktioner

•  Gennemføre ånde arbejde i dit daglige liv. Dyb vejrtrækning beroliger sindet og kroppen og letter stress. Blot 10 minutter om dagen af ​​dyb og fokuseret vejrtrækning kan ændre dit helbred og dramatisk reducere stress.

•  Begynd at meditere dagligt. Der er mange typer af meditation, fra guidet meditation til simple åndedrætsøvelser. Meditation rydder sindet og giver kroppen til at slappe af og begynde at helbrede sig selv. Mange kulturer og religioner bruger meditation til at forbinde den fysiske krop til den ikke-fysiske plan af bevidsthed.

•  Praksis Qi Gong til at målrette specifikke problemområder i kroppen. Qi Gong er en form for bevægelse meditation, der arbejder med de interne energi veje i kroppen. De koreograferede bevægelser afspejler naturens elementer, udnytte de helbredende energier i universet og har været brugt af buddhistiske kulturer i århundreder.

•  mødes med en Reiki praktiserende læge for at få en Reiki healing. Reiki er en form for hands-on healing, med fokus på de energi centre i kroppen eller chakraer. Mange finder modtage en Reiki healing afslappende og forynges.

•  Kig indenfor. Du kan være nødt til at arbejde ud problemer fra din fortid, eller endda den nuværende. Følelser kan manifestere i kroppen som sygdom eller smerte og møde med en rådgiver eller terapeut kan hjælpe dig med at frigøre smerte og bevæge sig mod helbredelse.