Sådan Opnå Homeostase

Homøostase er kroppens evne til at opretholde en normal fysiologisk tilstand, når ydre forhold ændrer sig. Når eksterne forhold som ekstreme ændringer i vejret have en effekt på kroppen, kan kroppen bliver stresset, fordi det har at arbejde hårdere for at holde alle systemer kørende. For at hjælpe kroppen med at opretholde en sund tilstand, bør der træffes foranstaltninger til at hjælpe kroppen med at nå balance på det følelsesmæssige og fysiske plan. Når systemer i kroppen arbejder harmonisk sammen, og er i balance, er homeostase opnået. Der er mange måder, du kan opnå en tilstand af homeostase.

Instruktioner

•  kost. En sund kost er afgørende, hvis du ønsker at opnå homeostase. Når fødeindtagelse afviger fra retningslinjerne for en sund kost, kan en afbalanceret helbredstilstand blive ubalanceret. Hvis du ønsker at spille en rolle i at holde din krop i en sund tilstand, rådføre sig med en ernæringsekspert, der kan skabe en kostplan specielt til dine behov.

•  kiropraktik. Spinal manipulation menes at skabe et godt helbred og holde dig i en sund tilstand. Når ryggen er justeret forkert, bliver immunforsvaret svækket. Regelmæssige kiropraktik justeringer kan hjælpe dig med at opnå en tilstand af homeostase ved at sætte ryggen tilbage i tilpasningen.

•  Meditation. På et følelsesmæssigt plan, kan meditation fremme en følelse af velvære. Meditation hjælper også med at opnå fysisk sundhed, fordi der er et sind og krop-forbindelse. Ved at lære at kontrollere sindet gennem meditation, kan du opnå homeostase. Negative tanker kan forårsage sundhedsproblemer. At frembringe en fredelig tilstand i sindet gennem meditationspraksis vil bringe med det balancere på alle niveauer.

•  Yoga. Yoga øvelser kan hjælpe med at opnå homeostase ved at afslappe kroppen og sindet. Du kan lære at gøre yoga online, i et klasseværelse, eller ved at læse en bog om yoga øvelser.

•  Zoneterapi. Et sundt sind og krop kan nås gennem zoneterapi. Ved at arbejde reflekser i fødderne, er kroppens medfødte evne til at helbrede sig selv forbedret. Regelmæssig zoneterapi sessioner kan hjælpe med at afbalancere kroppen, der er ude af balance, og holde det på den måde.

•  Reiki. Reiki er kanalisering af energi. En Reiki session vil give dig den nødvendige energi til at hjælpe din krop reparere sig selv på det følelsesmæssige, åndelige og fysiske plan. Et kvalificeret reiki praktiserende læge kan give dig en række reiki sessioner, der kan tage dig til en højere grad af selv-healing.

•  Akupunktur. Når en akupunktør indsætter nåle i forskellige akupunkturpunkter på kroppen, strømmen af ​​energi (chi) er berørt at skabe en afbalanceret tilstand. Akupunktur er en form for kinesisk medicin, der kan bruges til at opnå homeostase.

Tips

  • Hvis du planlægger at have en zoneterapi session, check med den amerikanske Zoneterapi Certification Board for at finde en bestyrelse certificeret zoneterapeut i nærheden af ​​dig.
  • Altid rådføre sig med en kvalificeret læge, før de har nogen alternativ behandling udføres for at udelukke eventuelle alvorlige sygdomme.