Sådan nemt afvænning din lever

Leveren er et organ, der filtrerer mange giftstoffer, vragrester og skadelige stoffer fra kroppen. Ved at rense leveren, orglet er bedre i stand til at gøre sit job. Afgiftende leveren nemt gøres på et par måder at en person kan føje til hendes daglige rutine. Holde leveren ren fremmer godt helbred og sænker risikoen for at få leversygdomme. Men en af ​​de bedste måder at forebygge leverskader er at stoppe med at drikke store mængder af alkoholholdige drikkevarer.

Instruktioner

•  drikke mere vand. Hvis du ønsker en nem måde at afgifte leveren, bare drikke mere vand hver dag. Vand er brug af kroppen på en kontinuerlig basis. Vandet hjælper til at opretholde mange funktioner i kroppen. Men vand fortynder også giftstoffer og toksiner, at leveren filtrerer. Drik mindst 8 kopper vand hver dag, foreslår amerikanske Diætetiske Association i sin Artikel Vand, vand overalt - Hvor meget bør du drikke?

•  Tag leveren urter. De urter til leveren inkluderer mælk tidsel, gurkemeje, mælkebøtte, ingefær og burre rod. Disse urter er foreslået af Gay Mænds Sundhed Krise artiklen Liver urter. Disse urter rense leveren, stimulere blodstrømmen til leveren og styrke leverfunktionen. Brug kun én urt ad gangen og se en herbalist for mere information.

•  Spis fiber. Fiber er et vigtigt næringsstof for fordøjelseskanalen. Ved at spise mere fiber du oprette blød og vandig afføring, der bevæger sig let gennem tyktarmen og ud af kroppen. Ifølge artiklen Sådan Mad fordøjes på Ellie Fuldkorn hjemmeside, hvis affaldet ikke fjernes i en regelmæssig tidsramme tyktarmen kan opsuget nogle af disse toksiner. Gode ​​fiber fødevarer at spise er frugt, grøntsager, fuldkorn og bælgfrugter.

•  Udøvelse ofte. Fysisk træning hjælper også leveren og andre organer i fordøjelseskanalen. Motion forbrænder kalorier og fedt. Fedtvæv i kroppen indeholder mange giftstoffer. At komme af med fedtet hjælper til at reducere mængden af ​​toksiner i kroppen. Leveren derefter har færre wasters at bortfiltrere kroppen. Den amerikanske Diætetiske Association foreslår også at udøve hver dag.

•  Prøv en hurtig. En anden måde at rense leveren er en hurtig. Fasten renser fordøjelseskanalen og også give kroppen en chance for at selv-helbrede. Artiklen Fasten for Detox af Patricia Braggs, ph.d. på Pure Inside Out hjemmeside siger, at der er mange måder at hurtigt, men med fokus på lever, nyrer og hud er en af ​​de bedste metoder til at afgifte kroppen. Braggs siger kun gøre en en-til tre-dages hurtigt uden en læges tilsyn. Spis ikke nogen fødevarer under hurtige, men drikke masser af væske.