Sådan kommer du i gang i Massageterapi

Stressede amerikanere værdsætte fordelene ved massage terapi, og efterspørgslen efter massører er voksende. Mange massører værdsætter fleksibiliteten i at være selvstændig, samt antallet af spillesteder, hvor de kan praktisere. Her er nogle tips til at komme i gang som en massage terapeut.

Instruktioner

Forskning Licensing Love

•  Find ud af, om en tilladelse skal praktisere massage terapi i din tilstand. Den amerikanske Massage Therapy Association (www.amtamassage.org) opdaterer løbende sin hjemmeside med en liste over stater, der meddeler licens massører.

•  Kontakt din statens licenskontor at lære om krav til licensure og at få en liste over godkendte skoler.

•  Find ud af om din by eller by har sine egne krav til certificering massører: Rådhus eller din lokale handelskammer bør være i stand til at hjælpe dig med at lære om de lokale regler.

•  opnå national certificering gennem National attesterende Board for terapeutisk massage og Karrosseri (NCBTMB), hvis din tilstand ikke licens massører. Selvom dette ikke er en regering udstedt legitimationsoplysninger, det er højt respekteret i massage og karrosseri industrien, og vil gøre det lettere for dig at få licens, hvis du flytter til en stat, hvor massage terapi er reguleret.

Forskning Skoler

•  Undersøg skolerne undervisning massage terapi i dit område. Selv hvis din tilstand endnu ikke kræver en licens til at praktisere massage terapi, er det en god idé at vælge en skole, der tilbyder et program på mindst 500 timer, og er medlem af den amerikanske Massage Therapy Association.

•  Besøg skoler lokale massage terapi. Mange skoler vil lade dig sidde i en klasse som observatør. Forskellige skoler har forskellige pædagogiske filosofier, undervise forskellige modaliteter for massage, og har forskellige klasse tidsplaner, så sørg for at vælge den skole, der bedst opfylder dine behov.

•  Kontrollér med Better Business Bureau og din tilstand licenskontor at sikre, at skolen er både godkendt og har ren forretning rekord.

Tag NCBTMB og / eller staten Licensing eksamen

•  Tag din statens licens eksamen, hvis det kræves. I de fleste stater, er dette den nationale certificering Board for terapeutisk massage og Karrosseri (NCBTMB) eksamen. Hvis massage terapi ikke er lovreguleret i din tilstand, bør du stadig overveje at tage denne eksamen for at demonstrere dine færdigheder.

•  forberede dig til eksamen ved at udnytte undersøgelsens støtten fastsat enten ved din tilstand licenskontor eller på NCBTMB (www.ncbtmb.org) hjemmeside.

•  Indsend din dokumentation til NCBTMB for at tage eksamen og nationale certificering. Hvis din tilstand har sin egen eksamen, følge sin proces for tilmelding til eksamen. Det er stadig klogt at tage den NCBTMB eksamen i tillæg til din statens eksamen, dog.

•  Gennemfør ansøgningsprocessen (efter bestået eksamen) i din tilstand for at have licens.

Tips

  • Hvis du allerede er godkendt som en kosmetolog eller en æstetiker, kan du være i stand til at praktisere massage med uden ekstra licenser. Check med din tilstand licenskontor at være sikker.