Sådan Heal Cracked Hands Naturligvis

Tørre og sprukne hænder er ubehagelige og grimme. Vinter vind eller en tør sommer kan bringe på den betingelse. Det sker, når huden bliver dehydreret resulterer i sprødhed. Når du bruger dine hænder, den udtørrede hud begynder at knække. Denne tilstand er mildt smertefuld og hvis venstre ubehandlet, potentielt kan tillade infektion at forekomme. Brug naturlige midler til at korrigere tør revnet hud.

Instruktioner

•  Udskift fugt i tørre sprukne hænder ved at opbløde dem i varmt vand i fem minutter og derefter dækker (mens huden er fugtig) med en naturlig lotion. Lotion indeholder E-vitamin eller aloe vera er nyttige i at reparere beskadiget hud.

•  Rens dine hænder forsigtigt. Vaske dine hænder mange gange om dagen er nyttige i at forebygge sygdom, men hvis du ikke er forsigtig, kan det gøre krakket hænder værre. Brug aldrig varmt vand eller barske sæber. Brug i stedet lunkent vand og en helt naturlig sæbe. Pat tør og sat på lotion eller vaseline straks.

•  Dæk dine tørre hænder for at beskytte dem og give mulighed for helbredelse, når du er ude af døre. Også, når du laver retter eller rengøring, skal du sørge for at holde gummihandsker på hænderne for at beskytte dem mod kemikalier, der kan gøre din tilstand værre.

•  Prøv en sukker-baserede løgnehistorie for at fjerne tør revnet hud. Bland tre dele sukker med en del olie til at skabe en gel coat dine hænder med i ti minutter. Alternativt blandes lige dele citronsaft, sukker og vand fra hanen til at gøre en væske at gnide i dine hænder i flere minutter.

•  lindre og helbrede dine hænder med honning. Bland en teskefuld citronsaft og en tsk olie i en halv kop honning. Coat dine hænder i denne blanding og lad det forblive på i fem minutter. Skyl godt og dup tør med en blød klud.

•  Soak dine hænder i gelatine til at hjælpe helbrede revnet hud. Tøm en pakke af gelatine i en kop varmt vand og gør det muligt at indstille. Derefter placere dine hænder ind i gelatine i 15 minutter eller mere. Denne behandling er til gavn for din neglebånd og negle så godt.

Tips

  • Pas på at bruge produkter, der indeholder kemikalier, mens dine hænder er nøgne, da dette kan forværre tørre sprukne hænder alvorligt.
  • Se din læge bør revnet hud bliver meget dyb, rød, eller hvis der pus-fyldt områder vises.