Sådan forhindrer diabetes insipidus med en lav-natrium diæt

Diabetes insipidus er forårsaget når kroppen oplever et fald i hormon Antidiuretic (AHD). Dette øger en persons urinproduktion og skifter farve, bliver mindre koncentreret og mere bleg i farven. Hvis denne betingelse er ubehandlet, kan en person opleve svær dehydrering og hjerte-kar-problemer. Men hvis du har en familie historie af diabetes insipidus, kan en lav-natrium diæt udligne din risiko. Men før skære dit natrium forbrug, her er et par tips til at komme i gang.

Instruktioner

•  Før du foretager justeringer til din natrium forbrug, er det vigtigt at tale med din læge. Han eller hun kan afgøre, om en kost lavt natrium er bedst for dig.

•  Undersøg, hvor meget natrium til at forbruge. Ifølge Cristine Trahms af University of Washington (se Resources), de fleste mennesker i USA forbruge omkring 5.000 mg natrium hver dag, hvilket er alt for meget. Men der er interesseret i at forebygge diabetes insipidus med en lav-natrium diæt, bør tale med deres læge om at begrænse natrium til 500 mg per dag.

•  Forstå hvordan man kan identificere høj-natrium fødevarer. For eksempel har mange smagsforstærkere og madlavning krydderier er høj i natrium. Hertil kommer, ifølge Mayo Clinic, forarbejdede fødevarer er berygtet for stort indhold af natrium, herunder frokost kød, frosne måltider og på dåse. Undgå disse fødevarer kan hjælpe dig med at kontrollere natrium og forebygge diabetes insipidus.

•  Tjek menuen før spisning. Da restaurant dele er meget store, er de ofte højere i natrium end hjem-kogte måltider. Inden vi går ud for at spise, så tjek webstedet restaurant for elementer, der er lav i natrium. Hvis de ikke har deres menuen online, skal du kontakte restaurant manager og bede om ernæring fakta. Mange af disse virksomheder er at gøre disse oplysninger mere tilgængelige for kunderne.

Tips

  • Forstå symptomerne på diabetes insipidus. Der er berørt af denne betingelse kan have symptomer, herunder: vågne ofte om natten for at tisse, ufrivillig vandladning, overdreven tørst, bleg eller vand udseende til urin. Hvis du har disse symptomer, så tal med din læge straks.
  • Glem ikke at læse mærkningen af ​​fødevarer. Desværre har ingredienser, der ikke åbenlyst afslører de er årsagen til diabetes; Men her er et par almindelige natrium-pakket ingredienser: mononatriumglutamat (MSG), dinatriumphosphat, bagepulver og bagepulver.