Sådan Find en Urtekosttilskud Alternativ for Narkotika

Mange mennesker bruger naturlægemidler kosttilskud som alternativer til narkotika. Information Resources Inc., et marked, forskning firma baseret i Chicago, konkluderede, at urtekosttilskud salg i mainstream markedet kanal kom til over 289 millioner dollar i 2008, svarende til en stigning på omkring 7 procent over 2007 Med så mange mennesker køber naturlægemidler kosttilskud, tilgængelighed er steget. Derfor kan finde den rigtige urtekosttilskud være en udfordring.

Instruktioner

•  udvise forsigtighed. Naturlægemidler kosttilskud, er ikke underlagt de samme videnskabelige undersøgelser, at de konventionelle medicin er udsat for. Men i lighed med medicin, kan urtekosttilskud have alvorlige bivirkninger. Desuden kan urtekosttilskud interagere med recept og over-the-counter medicin til at forårsage et væld af alvorlige komplikationer. For eksempel, i henhold til kardiologer på Cleveland Clinic, er blevet rapporteret alvorlige og endda dødelige interaktioner mellem kardiale lægemidler og nogle naturlægemidler kosttilskud. Derfor er det bedst at konsultere din læge før du tager nogen urtekosttilskud.

•  Læs etiketten. Urtekosttilskud vil have en mærkning, der indeholder visse oplysninger. Dette kan omfatte den aktive ingrediens i den urtekosttilskud, hvad urtekosttilskud er meningen at gøre eventuelle ansvarsfraskrivelser, andre ingredienser og navnet på producenten. Mayo Clinic bemærker imidlertid, at disse mærker er ofte vage eller vildledende. I 2007 blev den amerikanske Food and Drug Administration givet myndighed til at regulere naturlægemidler kosttilskud. Dette omfatter undersøgelse af alle etiketter for at sikre, at mærkningen er en nøjagtig gengivelse af det produkt, som var at få fuld effekt i 2010.

•  Kig efter en USP kosttilskud Verified sæl på tillægget. Den USP kosttilskud Verified sæl viser, at tillægget har opfyldt visse kvalitetskrav. Med henblik på at afgøre, om kosttilskud overholder disse standarder, er kosttilskud testet for produkt ensartethed, renlighed og miljøbelastende stoffer, blandt andre ting. Mayo Clinic bemærker, at andre velrenommerede verifikation organisationer omfatter Good Housekeeping og NSF International.

•  Forskning urtekosttilskud bruge hjemmesiden American Cancer Society. The American Cancer Society har skabt en omfattende liste over naturlægemidler kosttilskud, som er forbundet med forebyggelse og behandling af kræft, hvoraf mange er også anvendes til andre betingelser. For hver supplement, har American Cancer Society skabt et faktaark, som belyser, hvad urtekosttilskud bruges til, hvad fortalere sige om det, og hvilke videnskabelige beviser understøtter disse påstande. Linket til denne hjemmeside kan findes nedenfor.

•  Rådfør dig med din læge. Visse mennesker bør ikke bruge naturlægemidler kosttilskud, ifølge Mayo Clinic. Dette omfatter mennesker, der tager receptpligtig eller over-the-counter medicin, mennesker, der får en operation, og kvinder, der er gravide eller ammer. Alle patienter bør dog konsultere deres læge, før du tager naturlægemidler kosttilskud som et alternativ til narkotika.