Sådan Clear arterier med urter

Hvis du er på udkig efter naturlige måder at rense din arterier, urter eller naturlægemidler kosttilskud er et godt valg som supplement til ordentlig kost og motion. Multi-naturlægemidler kosttilskud, som indeholder en kombination af urter, vitaminer og mineraler, har en bedre chance for at levere den manglende ernæring er nødvendige for optimal sundhed. Naturlig Sunshine tilbyder en af ​​de bedste naturlægemidler kosttilskud (Mega-Chel, $ 30) for hjerte-og kredsløbssygdomme, bestående af 12 vitaminer, 10 mineraler, fire urter, glandulær stoffer og aminosyrer. Nedenfor er en omfattende livsstil plan for rengøring af dine arterier og lever længere.

Instruktioner

•  Begynd ved at tage en mega-Chel tablet to gange dagligt i den første uge, helst en om morgenen med morgenmad og en om aftenen med middag. Øg urtekosttilskud indtagelse af en den anden uge og en af ​​den tredje uge. I den tredje uge, bør du tage tre tabletter to gange dagligt. Opretholde dette niveau af aktivitet i tre måneder. Bagefter, efterhånden aftager af tillægget.

•  Spis hele korn korn eller toast til morgenmad, sammen med en fred i frugt. Dette er en god fiber morgenmad med vitaminer og mineraler. Modstå den fornemmelse af donuts og pølser.

•  Drik grøn te i stedet for kaffe. Grøn te er fuld af antioxidanter, der modvirker fedtaflejringer fra at opbygge i arterierne. Ananas, druer og citron juice er andre drikkevarer til at overveje at drikke hele dagen. Disse juice er rig på C-vitamin og mineraler.

•  Start en morgen træning rutine. Regelmæssig 20 til 30-minutters gåture er vidunderlige aktiviteter for hjertet. En sådan aktivitet styrker hjertemusklen, øger energi og øger tillid. Daglige ture bliver stadig vigtigere som vi bliver ældre, da kroppen har tendens til at sætte farten ned. Andre daglige øvelser omfatter push-ups, pull-ups og sprællemænd. Disse er enkle øvelser, der kan gøres i løbet af dagen.

•  Spis haven salater til frokost. Grønne fødevarer såsom salat, spinat og hvidløg er fremragende til hjertet på grund af alle de vitaminer, mineraler og antioxidanter, der bekæmper hjertesygdomme og kræft. Til middag, så prøv at spise dele af kød, der indeholder Omega -3 fedtsyrer. Laks, tun og makrel er gode valg, forbedre cirkulation og udtynding blodet. For snacks mellem måltiderne, spiser frugt og masser af nødder. De hjælpe med at holde hjertets blodkar rene samt at forebygge hjertesygdomme.

Tips

  • Risikere chancen for en blokeret arterie er farligt. Overvågning af dit hjertes tilstand bør være en daglig aktivitet. Dårlig kost, mangel på motion og forkert hvile er ofte de årsager, der fører til hjertesygdomme. Foretag en beslutning om at leve et langt, sundt liv ved at tage sig af dit hjerte.