Sådan Chant et mantra for 40 Dage for overflod og "Good Luck"

Jeg blev indført i chanting mantraer med en af ​​mine gode venner omkring 4 måneder siden. Som tilhænger af "loven om tiltrækning" overbevisninger, vi begge havde en lignende tage på det - loven om tiltrækning måder til tider arbejdede for os, nogle gange ikke det gjorde. Men min ven gjorde mig opmærksom på, at han blev indført i mantraer og hvordan chanting dem "rent faktisk virker!" for ham. Så jeg gav det en prøve i 40 dage.

Instruktioner

•  Her er 2 mantraer min ven gav mig:

Til overflod, siger "Om Shrim Shrim Shrim Maha Lakshmiyei Namaha" (jeg imidlertid senere forsket at i stedet for "Namaha", hvis du er over 28, siger "Swaha")

For bare generelt positive, "held og lykke", ting kommer din vej, siger "Om Sharavana Bhavaya Namaha" (mærkeligt, jeg har ikke hørt folk erstatte "Namaha" med "Swaha" når de siger dette mantra. Nogle siger der er nogle mantraer der kræver det, og nogle der ikke gør. Jeg tror det er en af ​​disse undtagelser.)

2 Status din hensigt og så bare chante dit mantra. Sig det til 54-108 gange om dagen, to gange om dagen. Jeg har bemærket, at "54" er det samme antal perler, der findes på den vigtigste del af rosenkransen. Også, hvis du er på arbejde eller ethvert andet offentligt sted, jeg har hørt, kan du bare sige det stille, i dit hoved. Du kan endda bare synge mantra hele din dag, lydløst eller højt.

•  Sig mantraet i mindst 40 dage. Men nogle siger at gå endnu længere end 40 dage. Min ven har fortalt mig, hvordan en masse mennesker stoppe halvvejs, fordi de ikke er mærke noget. Så holde på at gå!

Tips

  • Bare bemærke, at "overflod" ikke nødvendigvis vise sig som overflod i finanser. Det kunne vise sig som en overflod af venner, en overflod i kærlighed etc.
  • Efter chanting "overflod" mantra for omkring en måned og et halvt, jeg har bemærket, at jeg var i stand til at opdage unødvendige udgifter. Min mands tidsplan ændret sig, og vi var i stand til at tilpasse vores børns pleje udgifter. Og min mand fik et par af raises. Alle disse ændringer i sidste ende nu gemme os omkring $ 500-600 / måned. Jeg fik også "mere" ansvar på arbejdspladsen, der let kunne påvirke mine fremtidige bonusser / rejser på en positiv måde.