Sådan bruges urter til at hjælpe Rygestop

Rygestop er en af ​​de største udfordringer, du kan foretage. Afhængighed af nikotin er meget kraftfuld. Mange produkter og metoder kan hjælpe dig med at ryge, herunder nikotin tyggegummi, inhalatorer, lapper og hypnose. Urter, er imidlertid ofte overset. Urter kan være mest nyttige i at hjælpe dig med at nå dit mål at stoppe med at ryge. De er naturlige og let tilgængelige hjælpemidler i din søgen efter at være fri for cigaretter.

Instruktioner

•  Breaking nikotin vane kræver beslutsomhed og en fast fokus på succes. Urter kan hjælpe dig med at opnå den rette tankegang og administrere dine nikotin cravings, også. Vær forberedt og har følgende på hånden, når du beslutter dig for at holde op:

Lobelia hjælper dig med at slappe af, men det gør også cigaretter smager dårligt, bør du rækker ud efter en. Dette kan hjælpe dig med at fjerne din trang til nikotin.

Blå jernurt kan berolige dine nerver i stressende situationer, såsom rygestop. Denne urt tendens til at gøre dig søvnig, så det er bedst at tage natten.

Baldrian er en helt naturlig afslappende, der kan hjælpe med at lette stress. Baldrian er ikke så stærk som blå jernurt, men stadig tendens til at gøre dig døsig.

Katteurt beroliger din fordøjelseskanalen, så det kan hjælpe dig med at administrere fordøjelsessystemet forstyrret, der kan opstå, når du tager væk nikotin din krop er vant til forarbejdning.

Koreansk ginseng hjælper dig med at håndtere stress og kan være mest nyttige, når du holder op med at ryge.

•  Vid, at din første dag uden cigaretter kommer til at være hårdt. Din fysiske og psykiske afhængighed vil være vanskeligt (men ikke umuligt) at bryde. Den psykologiske vane at ryge --- tager cigaretten ud af pakken, sætte det til dine læber, belysning det, og svippede asken --- er stærke, og du kan forvente at føle sig lidt tabt i de første tre dage. Hold dine hænder travlt og forsøge at tygge på sugerør, tyggegummi eller sunde snacks i løbet af dagen.

•  Drik 5 til 20 dråber af lobelia ekstrakt blandet med 3 til 4 ounces vand om morgenen den første røgfrit dag. Du kan gentage denne behandling to til tre gange om dagen. Lobelia er urt, der vil de fleste hjælpe dig med at administrere nikotin cravings, så har masser af det på hånden. Det vil ikke gøre dig søvnig, men det smager temmelig bitter.

•  Mellem Lobelia doser, drikker katteurt te. Put to teskefulde tørret katteurt i 8 ounces kogende vand og stejle for cirka 15 minutter. Katteurt er mild i smagen og vil bidrage til at tage brodden i løbet af dine første tre dage uden cigaretter. Det kan også hjælpe dig med at ride ud maveproblemer.

•  I løbet af dagen, holder koreansk ginseng kapsler handy og tage en 500 milligram dosis en gang eller to gange om dagen. Koreansk ginseng vil hjælpe dit sind ophold fokuseret.

Brug baldrian i form af kapsler. Tag 200 til 400 milligram hver 6 til 8 timer, hvis du begynder at føle angst. Baldrian er tilgængelig som en ekstrakt eller som tørrede eller pulveriserede blade. Ekstrakter er stærkere, så det er nok bedst at bruge dem i starten. Baldrian tendens til at gøre dig søvnig, så sørg for at du kun bruge det, mens derhjemme.

Tilføj til dette regime blå jernurt tinktur før seng. Bland 28 dråber i et lille glas vand og drikke til at hjælpe dig slappe af og sove.

Tips

  • Vær forberedt på ekstreme nikotin cravings de første tre dage som din krop rids sig af toksiner.
  • Sørg for ikke at tage mere end de anbefalede doser af urter; bare fordi urter er naturlige, betyder ikke, at de ikke er potent.