Sådan bruges Padderok Herb

Padderok er en urte, der har et højere indhold af silica end nogen anden urt i planteriget. Silica hjælper proteinmolekyler til at binde sammen. Denne egenskab er hvad gør padderok nyttig som en mekanisme til at reparere kroppen, såsom i tilfælde af knoglebrud og forstuvninger. Padderok har evnen til at producere kollagen og, når det tages internt, det virker til at forbedre udseendet indefra og ud. Det fungerer også som et diuretikum, hvilket gør den anvendelig i tilfælde af ødem, og det er en blodprop inducer, hvilket gør det nyttigt til blødningsproblemer.

Instruktioner

Sådan bruges Padderok Herb

•  Gør padderok urtete til at behandle ødem, indre blødninger og urinvejsinfektioner. Stejl 2 spsk. løs urt i 1 pint af kogende vand i 30 minutter. Si urten ud af te og nippe en halv kop te op til hver 45 minutter i løbet af dagen. Kan indtages tre kopper denne te om dagen.

•  Gør et afkog eller udpakke af padderok urt til behandling af hudsygdomme, mavesår og overdreven menstruation. Simre en håndfuld padderok urt i omkring en kvart kogende vand i mindst 3 timer. Si væsken fra urten. Når væsken er afkølet, kan padderok afkog blive nippede hele dagen og bør indtages inden for 24 timer.

•  Foretag en padderok urt grødomslag bruge til hudsår og andre sår. Fjern det pulveriserede padderok fra fire til fem padderok urter kapsler eller bruge pulveriserede urt, og gøre en masse ved langsomt at tilsætte et par dråber vand på et tidspunkt. Påfør pastaen til mavesår eller ømme to til tre gange hver dag, indtil tilstanden er forbedret. Denne pasta kan også bruges udvortes til mindre sår og blå mærker.

•  Lav en padderok urt mundskyl eller gurgle til behandling af sår i munden og blødende gummer. Mundskyl kan fremstilles ved fortynding af et afkog af padderok urt med vand omkring halv styrke. Gurgle og hvislen dette to til tre gange hver dag.

Tips

  • Løs padderok urt, kan kapsler og pulver kan købes fra de fleste helsekost butikker, enten lokalt eller online.
  • Drik masser af vand, når du tager padderok som et diuretikum.
  • Må ikke forveksle lægemiddel padderok med mose padderok, som er giftigt.
  • Tag ikke padderok hvis du er gravid eller ammende.
  • Tag ikke padderok hvis du lider af kongestiv hjerteinsufficiens og tager en ACE-hæmmer, fordi dette stof kombineret med padderok kan forårsage kalium niveauer for at nå faretruende høje niveauer.