Sådan bruges Olivenolie & Lemon Eksternt at helbrede muskelsmerter

Selvom begge bestanddele, der almindeligvis anvendes i køkkenet, olivenolie og citron har også eksterne helbredende egenskaber og kan anvendes eksternt til behandling af muskelsmerter og ubehag. Hvis du lider af muskelkramper, smerter, ømhed eller smerte, overveje følgende behandling planer for at minimere ubehag.

Massage

Millioner af amerikanere lider af muskelstivhed på et tidspunkt i livet. For en naturlig, homøopatisk middel, holistiske eksperter rådgive patienter til at massere en naturlig formel af olivenolie, citron, kamille knopper, hvidløg og vodka i ømme, stive muskler. For at forberede den løsning, tilsæt saften af ​​en halv citron, to fed hvidløg (finthakket), to kamille knopper og 1 spsk. af vodka til en halv kop olivenolie. Lad blandingen sidde i ni dage til at marinere, derefter røre kombinationen og massage i ømme muskler straks.

Bath

En yderligere løsning, der kan anvendes til at reducere muskelsmerter er der en kombination af ingefær, lavendel, citronsaft og merian ekstrakt. Denne opløsning bør føjes til et varmt bad vand til en stimulerende oplevelse, der hjælper med at reducere muskelsmerter og stivhed. For at gøre, at kombinere to dråber lavendel og merian til en dråbe af ingefær. Tilsæt 1 spsk. olivenolie og 1 tsk. citronsaft. Kombiner blanding med en kop Epsom salte og tilføje til varmt vand. Soak i 30 minutter for at opnå optimale resultater.

Wrap

Mange mennesker lider af ben stivhed efter en lang dag med arbejde, især i erhverv, der kræver den person til at stå, såsom undervisning eller anlægsarbejde. Hvis du lider af benet stivhed, mætte en varm klud i olivenolie. Dernæst wrap kluden omkring de ramte muskler og lad det sidde i 10 til 15 minutter. Vær sikker på at ændre komprimere hvis smerte eller stivhed fortsætter efter dette tidspunkt.