Sådan bruges majssilke til Væskeophobning

Udtrykket "majssilke" refererer til de trådformede strenge, der rager ud fra enden af ​​en majskolbe. Dens formål er det at fange pollen, der svæver i luften og befrugte majs. Majssilke bestemt til medicinsk brug er høstet fra modne kornaks i sommeren og adskilt grundigt kolber. Majs silke har længe været brugt som en lægeurt at styrke nyrer og urinveje og hjælp til at sænke både blodtryk og blodsukker. Ifølge oplysninger fra on-line publikation Nutritional Wellness, majs silke er også en effektiv vanddrivende og kan være nyttige i at lindre væskeophobning, også kaldet ødem.

Instruktioner

•  Drik en kop eller to af majs silke te hver dag, indtil den væskeophobning er lettet. For nøjagtige doseringer, kan du foretrækker at konsultere en læge eller sygeplejerske, såsom en herbalist; Men den amerikanske Herbal Products Association satser majs silke som et meget sikkert stof at forbruge. For at gøre majs silke te, placer 1/4 kop frisk silke eller 2 tsps. tørret materiale i en tekande. Kog vand, og hæld ca 1 kop kogende vand i gryden. Dæk og stejle majs silke i 5 minutter. Si væsken, og drikke. Majs silke te har et naturligt lys, sød smag, at de fleste mennesker nyder.

•  Brug majs silke kapsler som et dagligt tilskud, alt efter de fabrikanternes retninger. Forskellige produkter vil indeholde forskellige mængder af aktive ingredienser, og nogle kan indeholde fyldstoffer, så læs etiketten grundigt, når du vælger et emballeret produkt og følge dens dosering retninger.

•  Fortsæt lejlighedsvis brug af majs silke, selv når væskeophobning er blevet lettet. Hvis ødem er en re-forekommende problem, en ugentlig dosis af majs silke, såsom en kop te, kan hjælpe med at forebygge akutte flair ups.