Sådan bruges Magneter i Sundhed

Fortalere for brug af magneter i sundhedsvæsenet fastholde, at magnetisk terapi kan lindre smerter, reducere betændelser og infektioner, bidrage til at øge blodcirkulationen og øge energi. Der er en betydelig mængde forskning, der viser, at brugen af ​​magneter er en positiv terapeutisk redskab for sundhedsvæsenet ledelse. Især forekommer anvendelse af magneter til at være særlig effektiv i behandling af kroniske lidelser. Udøvere af magnetisk terapi arbejde sammen med konventionel medicin. De insisterer på en korrekt diagnose, før du starter magnet brug, som kan maskere symptomer, der kan have brug for andre former for behandling.

Instruktioner

•  Lær om det grundlæggende i magnet terapi. Der er bøger til rådighed (såsom "Pain-Free med magnet terapi: Oplev Hvordan Magneter kan lindre Gigt, sportsskader, fibromyalgi og kronisk smerte"), web kurser og selvstudier.

•  Slå den foreslåede tilgang til at bruge magneter for hver enkelt sundhedsproblem. Hvis der ikke er tilstrækkelig information tilgængelig online eller i litteratur om magnetisk terapi, overveje at konsultere en praktiserende magnetisk terapi. Terapeuter kan findes online. Uddannelsesinstitutioner kan også være i stand til at henvise praktikere i forskellige dele af landet. Kiropraktorer, osteopater og læger af kinesisk medicin også ofte bruger magnetisk terapi i deres praksis, så disse fagfolk kan også kontaktes.

•  Purchase magneter anvendes til magnetisk terapi. Der er magneter af forskellige størrelser og former, der anvendes til forskellige lidelser. Nogle magneter anvendes til korte mængder af tid, og nogle er slidt i længere perioder. Desuden er magneter bruges på forskellige måder under behandlingen og hver metode kræver en anden magnet. Beslutningen om størrelsen og række magneter, der er behov for, er afhængig af det specifikke sundhedsproblem, der behandles.