Sådan bruges iridologi til at forbedre sundheden

Iridologi er praksis med at undersøge iris i øjet for markeringer og misfarvninger for at fastslå eventuelle sundhedsmæssige problemer, de kunne indikere. Forskellige sektorer i iris siges at svare til forskellige områder af kroppen. Forskellige markeringer angiver mulige sårbarheder i disse områder. Iridologi ikke bruges til at diagnosticere specifikke sygdomme eller tilstande. Snarere er det bruges til at indikere potentielle problemer i alle områder af kroppen, herunder hjerte, lunger, milt, ryg og nyrer. Du kan stadig bruge iridologi til at forbedre din generelle sundhed, men ved at tage særlig pleje af disse organer og systemer din iridologi læsning anser sårbar. Følg disse trin for at finde ud af hvordan.

Instruktioner

Bliv opmærksom på sundhedsaspekter med iridologi

•  Lav en aftale med en iridologi praktiserende certificeret af International iridologi Practitioners Association (IIPA). En liste over IIPA-certificerede iridology praktiserende læger i USA og Canada er tilgængelig på IIPA hjemmeside (se Resources nedenfor).

•  ankommer til din eksamen. Giv iridologi praktiserende en detaljeret sygehistorie, herunder eventuelle eksisterende helbredsproblemer, for at hjælpe ham eller hende bedre læse resultaterne af din test.

•  Diskuter dine resultater med iridology praktiserende læge. Vær forberedt på at stille spørgsmål. Find ud af præcis, hvad mærkerne betyder, kan hvilke områder være sårbare over for problemer og hvilke sygdomme de kunne indikere.

•  Planlæg en aftale med en læge til at undersøge bestemte "problemområder" direkte for at se, om der findes nogen problemer. Tal med din læge om, hvilke forholdsregler der kan træffes mod sygdomme relateret til disse områder, og hvad der kan gøres for at forbedre den generelle sundhed i dem, og andre dele af kroppen.

•  Besøg Irisdiagnosis.net for mere information om iridologi. Forbedre din forståelse af, hvordan man bruger det (se Resources nedenfor).

Tips

  • En aftale med en autoriseret iridologi praktiserende er normalt relativt billig og helt uskadelige.
  • Når du søger efter en iridology praktiserende læge, så prøv at finde en, der er certificeret.
  • Iridologi praktiserende læger er ikke retligt forpligtet til at have licens eller er certificeret i enten USA eller Canada. De fleste er ikke læger.
  • En iridologi undersøgelse er ikke omfattet af de fleste forsikringsselskaber.
  • For fortsat består smerter, usædvanlige klumper, Large, misdannede modermærker eller lignende symptomer, skal du straks kontakte en læge.
  • Før du starter noget alternativ medicinsk teknik, være klar over, at mange ikke er blevet videnskabeligt evalueret. Hvis du beslutter dig for at prøve iridologi, holde din læge informeret om den behandling, du forpligter.