Sådan bruges Geranium Oil til smertelindring

Ingen ønsker at lide unødigt, men mange medikamenter, der anvendes til at lindre smerter have potentielt skadelige bivirkninger, især når de er en del af en igangværende behandling plan for kroniske smerter. Bortset fra muligheden for afhængighed, der har tendens til at ledsage regelmæssig brug af smertestillende medicin, kan smertestillende medicin være skadeligt for leveren og kan have en negativ indvirkning på andre medikamenter. Af disse grunde, mange mennesker søger alternative smerte retsmidler, såsom geranium olie.

Instruktioner

•  Vælg en pålidelig kilde til geranium olie. Ren geranium olie kan findes i helsekost butikker eller i den del af supermarkeder vitamin. Det kan også bestilles online.

•  Køb ren æterisk olie, ikke duft olie. Det er olie, der er udvundet af geranium blomster. Ufortyndet, kan det bruges til lokal smertelindring og reducere ekstern hævelse og inflammation. Som sådan er det blevet inkorporeret i en række selv-behandlinger, primært beskæftiger sig med skader og sår i huden. Det er blevet anvendt til behandling af brandsår, akne, lus, ringorm, helvedesild og skoldkopper. Som en del af en aromaterapi regime olien siges at bidrage til at afhjælpe stress og reducere angst.

•  For at lindre ubehag forbundet med hudsygdomme, anvende en lille mængde olie med en vatpind på det angrebne område. Gnid forsigtigt, indtil olien er absorberet.

•  Lad det behandlede område tørre helt. Smerter bør stilne inden for 15 minutter for anvendelse og lindring kan vare fra 2 til 6 timer, afhængigt af sværhedsgraden af ​​tilstanden.

•  Genanvende efter behov. Geranium olie er ugiftig og nonnarcotic, så du kan bruge den uden restriktioner.

Tips

  • Når du bruger geranium olie for første gang, observere det behandlede område for tegn på irritation eller udslæt, som du kan være allergisk over for olien.
  • Vær forsigtig, når du påfører olien til ansigtet, især i nærheden af ​​øjnene, da det kan forårsage rivning eller rødme.