Sådan bruges Calendula Flower Powder

Calendula, eller pot morgenfrue, er en blomst, der vokser i tempererede områder fra juni til oktober. Det har hård, fibrøst stængler og strittende, mørke blade. I løbet af vækstsæsonen det bærer lyse orange og gule blomster. Blomsterne er ofte tørres af herbalists og knust til pulver. Dette pulver har en række holistiske sundhedsmæssige fordele.

Instruktioner

•  Brug calendula pulver til at lindre hudirritationer. Drys omkring en fjerdedel af en kop pulver på bunden af ​​din badekar og fyld op med varmt vand. Rør med din hånd, indtil vandet bliver grøn-gul.

•  Blød i calendula bad til at hjælpe lindre forbrændinger, blå mærker, og beskadiget hud. Soak for ikke mere end en halv time ad gangen. Må ikke lægges i blød uafsluttede kød sår eller sår med sting i dem.

•  Tilføj en spiseskefuld calendula pulver til en halv kop vand. Brug dette til at skylle dit ansigt efter vask for at hjælpe med at fjerne acne og forbedre din teint generelt.

•  Brug calendula pulver te at reducere feber og hjælpe med at fjerne forkølelse. Wrap omkring en ounce af calendula pulver i ost klud. Bring vand i kog i en te kedel, fjernes fra varmen og tilsæt pulver. Tillad te at stejle i omkring otte minutter. Drik otte ounce dagligt, sødet som ønsket.

Tips

  • Gravide og ammende kvinder og små børn bør ikke bruge morgenfrue.