Sådan bruges Black Salve

Sort salve eller tegning salve, er et aktuelt urte fortid primært anvendes til behandling af hudkræft, hudinfektioner og muldvarpe. Den oprindelige sorte salve havde Bloodroot (Sanguinaria Canadensis) og knust aske, men nu er der flere variationer af urte sammensætning. Sort salve blev udviklet af de indfødte amerikanere til at trække ud infektioner. Andre urter almindelige i sort salve er Chaparral, indisk tobak, Kongelys, fuglegræs, kulsukker, skumfidus, myrra, Sodoma æble og zink.

Instruktioner

Sådan bruges Black Salve

•  Hent en biopsi for at afgøre, om din muldvarp mørk plet er faktisk hudkræft, før du bruger sort salve. Hvis du bruger sort salve på hud pletter, der ikke rigtig kræft, vil huden bare bliver betændt. Sort salve virker kun på neoplastiske (kræft) væv, så bruger det andre steder, ligesom modermærker, vil ikke gøre meget, men spilder produktet. Den eneste fare ved at bruge sort salve, er, at det ikke vil arbejde og din kræft spreder. Kontakt din læge eller inden der træffes beslutninger om, hvordan man skal behandle din kræft.

•  Fjern forbinding efter 24 timer. Brug hydrogenperoxid og en Q-Tip til forsigtigt at fjerne den overskydende salve og enhver anden organisk oprustning ligesom pus vores serøs væske. Hvis pus dannelse er ikke indlysende, gentages ansøgningsprocessen i yderligere 24 timer. Normalt én ansøgning er nok til en formation på størrelse med blyant viskelæder. For større tumorer, skal du bruge et maksimum på tre ansøgninger. Denne maksimale retningslinje gælder kun efter gennemtrængning til kræft væv. Med andre ord, kan det tage nogle få programmer til først at komme til kræft væv (du vil vide, hvornår på grund af snurren). En skorpe bør begynde at danne, som er et dødt væv eller et stykke dødt væv som en sårskorpe. Dæk skorpe med en bandage til at beskytte det. Husk, dræning er normalt.

•  Lad sårskorpe falder af sig selv efter omkring 10 dage, som enhver anden skurv. Der er ikke behov for kraftigt fjerne skorpen. Det bør komme ud let. Tilstedeværelsen af ​​skorpen indikerer, at cancervævet er døende, der begynder kort efter påføring.

•  Hold resterende pit eller "deaktivering" site overdækket og fortsætte med din daglige badning, og det skal helbrede uden infektion. Må ikke bekymre dig, hvis det ser rå og ubehagelig. Anvend hydrogenperoxid til det en gang om dagen for at dræbe enhver resterende bakterier. Kræft returnerer kun i sjældne tilfælde. Det kan være tilrådeligt at udføre en ekstra ansøgning for at være sikker på, at du får alle cancervævet. Husk dog flere ansøgninger øger chancerne for større ardannelse. For at undgå unødvendige programmer, den bedste fremgangsmåde er at få en anden test for at se, om nogen kræft tilbage.