Sådan bruges Arnica Montana til muskelømhed og mindre forstuvninger

Hvis du har en førstehjælpskasse i hjemmet, bør Arnica Montana homøopatiske middel være i det. Anvendes til mindre forstuvninger, muskelømhed og blå mærker, det er sikkert til brug med små børn. Uanset om du haven eller har et barn, der er faldet ned fra sin cykel og slog op hendes knæ, Arnica Montana er en praktisk, ikke-giftige måde at hjælpe med at reducere hævelse og ubehag.
Homøopatiske midler er microdilutions af ekstrakter fra planter, blomster, urter og en del af dyrene. Homøopatiske midler er tilgængelige som alkohol-baserede tinkturer og som sødet pellets.
Arnica er lavet af friske eller tørrede blomsterhoveder af planten, der vokser en til to fod og har gul-orange kronblade ligner margueritter. Læs mere for at se om Arnica Montana er relevante for dig og din familie til at bruge.

Instruktioner

•  Undersøg, om du kun har en mindre forstuvning eller mindre muskelømhed. Hvis du har nogen skarp smerte eller begrænset vifte af bevægelse i alle lemmer, se din læge. Arnica Montana fungerer bedst, når straks anvendes til den fælles eller muskler, der føler sig stødt eller forstuvet. Denne løsning er især god til seneskader og øvre ryg muskelømhed fra overanstrengelse.

•  observere, hvis dit barns knæ hævelse eller er begyndt at vise misfarvning fra blå mærker. Is området og anvende Arnica Montana.
Hvis barnet er i stand til, at give hende Arnica Montana i tabletform under hendes tunge og instruere hende til at lade dem opløse og ikke tygge dem. (Læs etiketterne på pellet former som forskellige styrker har forskellige doseringer.)

•  Påfør Arnica Montana gel eller salve efter behov, selv to eller tre gange om dagen, som i morgen, midt på dagen og om natten efter et brusebad og flormelis hudafskrabning eller forstuvning.

•  Pak gelen og pilleform af Arnica Montana, hvis du er en biker eller gå camping med din familie. Det er absolut nødvendigt som en muskel tonic og kan anvendes efter et insekt bid at reducere hævelser.

•  Anvendelse Arnica også i alle tilfælde af pludselig følelsesmæssige traumer, såsom modtager dårlige nyheder for økonomiske tab eller anden pludselig rystende nyhed. Når du tager pillen form ikke forbruge kaffe eller produkter eller mynte (herunder tandpasta, tyggegummi eller sæbe). Kaffe og mynte vil blokere virkningerne af en eventuel homøopatiske middel.

•  observere, hvis din forstuvning eller ømhed er i bedring efter flere dage. Hvis du har en forstuvning, og det er ikke mærkbart bedre i fem til syv dage, se din læge.

Tips

  • Må ikke selv diagnosticere. Hvis du mener, du har en alvorlig sygdom, se din læge. Brug ikke Arnica Montana på åbne sår. Alle homøopatiske midler er ikke-giftige, men du skal være følsom over for noget mad, planter, urter eller blomster allergier, du måtte have og undgå retsmidler fremstillet af disse poster.
  • Må ikke anvendes hvis du er allergisk over for De blomster. Du må ikke tage Arnica internt undtagen som et homøopatisk middel kun: indtager Arnica planten selv kan være dødelig.