Sådan bruges æteriske olier til at styrke lungerne

Brug af æteriske olier er en sikker og effektiv måde at forbedre dit helbred. Æteriske olier kan anvendes enten ved indånding, indtagelse eller anvendes direkte på huden. Æteriske olier er ekstremt koncentrerede ekstrakter fra forskellige planter. Fordi de er koncentreret, kan en lille mængde af æteriske olier gå langt i at hjælpe dit gode helbred.

Instruktioner

•  Vælg hvilke æteriske olier, du vil bruge. Nogle æteriske olier, der er til gavn for det respiratoriske system er kanel bark, nelliker, eukalyptus, røgelse, geranium, merian, myrra, oregano, rosmarin, rosentræ, timian og hvid gran. Der er også æterisk olie blandinger specielt designet til at gavne lungerne som du kan købe online, i helsekostforretninger eller hos en apoteker.

•  brodden af æteriske olier i luften ved hjælp af en olie diffuser. Olier, der er diffunderet ind i luft kan indåndes i lungerne.

•  Inhaler de æteriske olier. Der er et par forskellige måder at inhalere æteriske olier. Den ene er at sætte et par dråber af den æteriske olie i din hule hånd. Gnid olien i din hånd, og derefter kop din hånd over din næse og mund og trække vejret dybt. Brug et lommetørklæde eller en vatpind, hvis du ikke ønsker at bruge din hånd. Du kan også tilføje et par dråber æteriske olier til en skål med varmt (ikke kogende) vand og placere dit ansigt tæt til skålen, så du kan inhalere dampen, der stiger ud af skålen. Drapere et håndklæde over hovedet for at fange dampen mellem dit ansigt og skålen.

•  Påfør den æteriske olie direkte til din hud ved at blande det ind i et luftfartsselskab olie, såsom mandel-eller olivenolie og gnide det på dit bryst. Test æterisk olie på en lille del af din hud til at sikre, at du ikke har en allergisk reaktion.

•  Tilsæt de æteriske olier til et bad ved at blande dem i dine badeolie eller badesalt. De æteriske olier vil blive absorberet ind i huden gennem vandet, og dampen i badet vil give de æteriske olier til at trænge ind i din næse og mund.

Tips

  • Spørg din læge, før du bruger æteriske olier. Læs altid etiketten på nogen æteriske olier, du køber, før du anvender dem til din krop, indånde dem eller indtage dem. Hold æteriske olier væk fra dine øjne. Lad ikke børn lege med æteriske olier. Kontakt din læge, hvis du udvikler en allergisk eller negativ reaktion på den æteriske olie.