Sådan behandler Uterin Fribroid tumorer Naturligvis

Uterine fibromer er godartede (ikke-kræft) fiberholdigt tumorer, der kan vokse inden for eller ud af en kvindes livmoder. De er mest almindelig hos kvinder i alderen mellem 35 og 40 og er fire til seks gange mere almindelig i afrikansk-amerikanske kvinder end i kaukasiske kvinder. Der er ingen naturlige helbredelsesmetoder for fibroid tumorer, men hvis du kender et par ting, der er naturlige måder at bremse deres vækst og i nogle tilfælde endda gør dem skrumpe.

Instruktioner

•  Skift til en vegetarisk kost. Højt fedtindhold kost får kroppen til at producere flere hormoner. Da østrogen (et hormon) får fibromer til at vokse, skifte til en fedtfattig vegetarisk kost vil sænke hormonniveauer og mindske østrogen din krop producerer.

•  Undgå rødt kød. Selv om det synes at være en tilbagegang praksis, mange kvægbedrifter stadig injicere deres køer med hormoner og antibiotika. De hormoner og antibiotika indføres derefter i kroppen og kan forårsage østrogenniveauet til at stige.

•  Tag Vitex at genoprette hormonbalancen. Vitex, også kendt som kysk træ, har været brugt i over 2.500 år som behandling for gynækologiske problemer. Tag så en kapsel, pulver eller te.

•  Besøg en herbalist. Der er mange forskellige urter med medicinske egenskaber er kendt for at være nyttige i at støtte behandling af fibroid tumorer. Brug en herbalist at hjælpe med at vælge de rigtige urter og passende doser til dine personlige behov.

•  Brug ricinusolie packs. Soak et stykke materiale i ricinusolie og placer det over maven. Dæk klud med plast, og derefter placere en varmedunk over området i 30 til 60 minutter til at forbedre cirkulation til den uterine området.

•  Prøv fokuseret meditation. Sidde stille og forestille sig en kugle af hvidt lys angriber din tumor og gøre det mindre. Forestil dig så mange detaljer om tumoren skrumper som du kan. Du kan også vælge at forestille din tumor skrumper, før du går i seng hver aften. Dette giver din underbevidsthed til at arbejde på problemet, mens du sover.

Tips

  • Vitex og andre urter kan nedsætte virkningen af ​​prævention og andre medikamenter.
  • Diskuter alle alternative behandlinger med din læge eller sundhedspleje praktiserende læge som ubehandlede fibromer kan forårsage alvorlige medicinske komplikationer.