Sådan at bruge naturlige progesteron fløde Opnå hormonbalancen

Behov for at genoprette hormonbalancen? Mange kvinder oplever hormonelle svingninger, der anrette skade på deres eksistens. De oplever et eller flere af følgende betingelser: frygtelige PMS, humørsvingninger, akne, hårtab, hirsutisme, manglende energi, uforklarlige vægtøgning, hovedpine og søvnløshed. Vi er konditioneret til at tro, at hormonelle problemer er normale, og kun en del af livet. I virkeligheden er mange kvinder ud af hormonbalancen og problemet kan behandles med succes ganske let med en kombination af Vitex og naturligt progesteron creme.

Instruktioner

•  Hvis du vil begynde at opnå hormonbalancen, du skal forstå din cyklus. Du bør virkelig have 28 eller 29 dage mellem perioder. Hvis dine cyklusser er kortere (under 27 dage) eller længere (mere end 32), dette er et meget sandsynligt tegn på, at dine hormoner ikke fungerer korrekt, selvom du ikke har andre symptomer (humørsvingninger, akne, hovedpine, etc. ) Første regne ud, når du har ægløsning. Gør dette ved at kontrollere cervikal slim (CM). (Du behøver ikke at faktisk føler inde i din krop, bør du bemærke det, når du bruger toilettet.) CM bør være af en æggehvide konsistens for et par dage før ægløsning. Når du ikke længere producerer denne type CM, kan du antage, at du har haft ægløsning. Denne information er vigtig for de næste par trin. Bemærk venligst, hvis du er ude af balance, er det meget muligt, at du ikke producerer levedygtige æg, eller måske ikke har ægløsning overhovedet. Uanset hvad, hvis du følger disse procedurer, bør du genoptage ægløsning i løbet af omkring 6 måneder, muligvis tidligere.

•  begynde at tage 600 mg Vitex per dag på den første halvdel af din månedlige cyklus som det næste skridt til at få dine hormoner afbalanceret. Vitex er en urt, der findes på de fleste helsekost og vitamin butikker. Det har vist sig at regulere hunner hormoner, og mange kvinder, der troede, de var ufrugtbar har rapporteret at blive gravid efter at have taget denne urt i 6 måneder til 1 år. Når du har ægløsning (eller tror du gør), stoppe med at tage Vitex denne måned og gå videre til næste trin. Hvis du virkelig ikke kan fortælle, hvis du har haft ægløsning, stoppe Vitex på dag 15.

•  På dagen efter formodede ægløsning, begynde at bruge aktuel naturligt progesteron creme. Vær på vagt, skal det være USP naturligt progesteron creme, helst en anbefalet af Dr. John Lee. Han var en innovator på dette område, og hans hjemmeside går i detaljer om fordelene ved naturligt progesteron creme. Han troede helhjertet at progesteron creme føre til en fuldstændig hormonbalancen. De fleste af de naturlige progesteron cremer på markedet kommer i en pumpe og har sammenhæng i lotion. For de første par måneder, skal du trykke på pumpen helt ned to gange om dagen, en gang om morgenen og en gang om natten. Vær sikker på at gnide det godt ind, og drej, hvor du sætte det på din krop, så du kan undgå overmætning på ét sted. Stop brug efter 14 dage, så du kan få din menstruation.

•  Fortsæt disse trin for omkring et år for at sikre hormonbalancen. Målet er at blive rask, så du kan stoppe med at tage Vitex og bruge progesteron creme alle sammen, og give din krop til at producere hormoner korrekt på egen hånd. Når en kvinde bliver peri-overgangsalderen (sidst i trediverne, begyndelsen af ​​fyrrerne) kan naturlig hormonbehandling nødt til at blive en livsstil.

Tips

  • Brug en kalender til at kortlægge din cyklus, også når du tager Vitex, når du har ægløsning, når du bruger progesteron creme mv
  • Brug ikke vilde Yams creme. Det er ikke det samme som naturligt progesteron fløde og kroppen vil ikke genkende det.
  • Vær sikker på at rotere de områder, du bruger cremen på din krop. Ellers vil du oversaturate et område, og det vil ikke blive absorberet som det skal være.
  • Mange kvinder rapporterer at blive gravid efter at have fulgt disse procedurer. Hvis du forsøger at opnå graviditet, fantastisk! Hvis ikke, omhyggeligt bruge prævention.