Sådan at behandle med Graviola

Graviola, et træ, der vokser i de tropiske områder i Nord-og Sydamerika, er blevet udråbt som en kræft-bekæmpelse urtemedicin. A 2001 undersøgelse offentliggjort i Journal of Natural Products rapporterede, at graviola indeholder flere stoffer, der findes at være giftige for human lever kræftceller. Traditionelt har graviola blevet anvendt til at behandle mange forskellige betingelser, og alle dele af planten anvendes. For kræft kan en stærk graviola te være den mest effektive behandling metode.

Instruktioner

•  Bring 4 kopper vand i kog i en mellemstor gryde. Reducer varmen til lav og vente, indtil vandet stopper kogning.

•  Tilsæt 2 tsk. tørret graviola blade til vand, dække og lad det simre i 20 til 30 minutter. Hvis du har graviola pulver, skal du bruge 1 tsk. Du kan finde graviola på vitamin-og helsekost butikker og fra mange online forhandlere.

•  Rør jævnligt. Lad ikke vandet koge, da det kan ødelægge nogle af de potente forbindelser i graviola.

•  Si graviola blad ud af det varme vand. Drik 1-3 kopper graviola te om dagen.

•  Fortsæt drikke graviola te på en daglig basis. Stoppe brugen eller reducere dosis, hvis bivirkninger udvikle sig.

Tips

  • Ifølge Sloan Kettering Memorial Cancer Center, kan forbindelser i graviola forårsage neurologiske symptomer, der ligner Parkinsons sygdom. Graviola har vist sig at have tryk-sænkende blod egenskaber, og bør ikke anvendes af folk med lavt blodtryk. Graviola også kan stimulere uterin aktivitet og bør ikke anvendes af gravide kvinder.