Sacred Heart Diet Plan

De Sacred Heart Diet kan resulteren in een gewichtsverlies van 10 pond. of meer in een week tijd. Het plan richt zich op het eten van zelfgemaakte groentesoep en specifiek voedsel tijdens het eten gedurende zeven dagen. De soep moet elke dag van het dieet gegeten worden, op elk moment en zo vaak als gewenst.

Hoe maak je de soep te maken

De belangrijkste component van het Heilig Hart Dieet is de groentesoep. Om het te maken, combineren de volgende ingrediënten in een grote soeppan:

2 blikjes blokjes gestoofde tomaten
1 grote blikje magere runderbouillon
3 grote uien, in blokjes gesneden
1 bosje gehakte selderij
2 blikjes gehakte groene bonen
£ 2 gehakte wortelen
2 groene paprika, in blokjes gesneden

Voeg genoeg water om de groenten te dekken. Breng een hoog kookpunt ongeveer 10 minuten. Zet het vuur lager en laat sudderen tot de groenten gaar zijn, ongeveer een uur en een half. Breng de soep op smaak met zout, peper en bouillon zoals gewenst.

Wat te drinken

Drink acht 8-oz. glazen water gedurende de dag uit te spoelen vet uit gifstoffen. Thee worden zolang zoetstof niet toegevoegd toegestaan. Het is ook goed om cranberrysap te drinken om de nieren en de blaas sterk en gezond. Alle sappen echter ook cranberry moet nonsweetened zijn. Deze zijn te vinden in het eten gedeelte van de supermarkt biologisch. De Sacred Heart Diet Plan maakt het ook magere melk en koffie.

Specifieke 7-Day Eating Plan

Op de eerste dag van het dieet, kan elke fruit behalve bananen naast de groente soep gegeten. Geen ander voedsel toegestaan.

Dag 2 richt zich op het eten van een onbeperkte hoeveelheid rauwe, gekookte of ingeblikte groenten, met uitzondering van erwten, maïs en gedroogde bonen, in combinatie met de groentesoep. Rond etenstijd, eet een gepofte aardappel met boter. Geen vruchten zijn toegestaan.

Op dag 3, eet een onbeperkte hoeveelheid groenten en fruit in combinatie met de groentesoep. Geen ander voedsel is toegestaan.

Dag 4 is voorzien van drie bananen en onbeperkt magere melk. Eet zoveel soep als mogelijk. Geen extra fruit of groenten moet worden gegeten op dag 4.

Op dag 5, voeg rundvlees en tomaten de soep. Eten 10 tot 20 oz. rundvlees en tot zes tomaten.

Eet zoveel rundvlees en zo veel groenten als u wilt op dag 6; echter geen fruit moet worden gegeten. Geniet van ten minste één portie van de groentesoep.

Op de laatste dag van het Heilig Hart dieet, moeten groenten en bruine rijst in combinatie met de soep gegeten worden.