Så för att lindra allergier med NeilMed Sinus Rinse

När du upplever allergier eller en kall enorm press kan bygga upp i bihålorna. Detta tryck kan ibland lindras genom att helt enkelt blåser näsan. Men när det räcker inte vad ska du göra? NeilMed Sinus Rinse är en alternativ åtgärd för att lindra sinus tryck. Den milda flödet av saltlösning kommer att tvätta ut sinus hålrum av vad som helst är irriterande det och bidra till att lindra trycket.

Instruktioner

•  SNYGGA händerna med tvål och varmt vatten för att avlägsna eventuella bakterier.

•  Töm innehållet i NeilMed Sinus Skölj paket i NeilMed Sinus Skölj flaskan. Fyll flaskan med 8 oz. renat varmt vatten. Stäng locket och täcka öppningen samtidigt skaka flaskan för att blanda vattnet med innehållet från paketet för att bilda en saltlösning.

•  Luta dig framåt med huvudet över handfatet och spetsen på NeilMed Sinus Skölj flaskan i en näsborre. Kläm flaskan så att hälften av saltlösningen rinna in i näsborren och ut genom det andra. När hälften av flaskan har tömts, stoppa och blås försiktigt näsan med en servett för att släppa något annat som fortfarande är i näsan. Var noga med att inte pressa näsborrarna stängda samtidigt blåser näsan för att skydda ditt öra trummor.

•  Upprepa föregående steg med den andra näsborren låta den andra näsborren rinna.

Tips

  • Gör din egen koksaltsköljning ska användas med NeilMed Sinus Skölj flaskan om du kör ut och upplever sinus tryck eller allergier.
  • Se till att vattnet inte är för varmt.