Så att plocka ut ett Back Support Brace

En skadad rygg kan ont när du står, när du sitter och även när du är i sängen. Eftersom de flesta människor inte bara kan sätta sina liv på is tills smärtan går bort, du kommer att behöva för att kunna plocka ut ett ryggstöd stag som hjälper dig att få igenom varje dag, samtidigt som rygghälsa samtidigt . Ett bra stöd för ryggen stag kan till och med förhindra skador när du lyfter tunga föremål.

Instruktioner

•  Testa din hållning i en spegel, både sittande och stående, för att se till att det förblir rakt när du bär den speciella ryggstöd brace. En frisk rygg är rak rygg, så att stag bör hjälpa dig att stanna i den positionen.

•  Tänk på vad du gör på en dag till dag och bestämma om du kan göra det med just ryggstöd stag på. Om stag håller dig från att flytta, dina muskler kommer att bli inaktiv, inte bygga upp den styrka som det kommer att vidta för att förbättra din rygg.

•  Prova ryggstöd hängslen som inte är alltför skrymmande. Några allvarliga skador kan kräva en större stag, men för det mesta, du kommer inte att vilja ha något som buktar ut i dina kläder.

•  Förstå område på ryggen som ger dig problem och välja rätt ryggstöd brace att åtgärda det problemet. Till exempel, om nedre delen av ryggen har ont, du kommer att behöva ett stag som fokuserar mer på nedre delen av ryggen än något annat. De flesta ryggstöd hängslen är utformade för en viss region, inte hela ryggen.

•  Välj ett ryggstöd stag som kan returneras om du inte är nöjd. Detta är ett sätt att testa legitimiteten i företaget som du köper på stag. Om den gör en bra produkt, kommer bolaget att stå bakom det. Om det inte kommer att ge en garanti, gå bort.

Tips

  • Bär inte ett stag utan din läkares rekommendation. Olika skador måste behandlas på olika sätt.