Rollen van de school in het maken van de beoordeling van ADHD

Rollen van de school in het maken van de beoordeling van ADHD

Mensen met ADHD, of Attention Deficit Hyperactivity Disorder, beter te ontvangen dat de diagnose in de lagere school als leraren en anderen buiten de familie van het kind vertrouwd te raken met dit gedrag. Leerkrachten spelen een cruciale rol in het proces als ze in staat zijn om kinderen te observeren in tijden van intense concentratie en spelen.

Observatie

Leerkrachten zijn in staat om het gedrag van een kind te observeren in vergelijking met honderden anderen ze hebben gezien in hun klaslokalen. Ouders kunnen denken dat hun kind is gewoon hard of heftig, maar leraren zijn beter in staat om te erkennen dat het gedrag buiten het bereik van de normale. Leerkrachten spelen een cruciale rol in het observeren van een kind en de communicatie zorgen met de ouders.

Evaluatie

Als kind gaat door een klinische evaluatie voor ADHD, kan de arts willen evaluatie van de student van de leraar. Deze evaluatie kan wetenschappelijke informatie, alsmede een evaluatie van de klas gedrag en sociale vaardigheden van het kind op te nemen.

Assessment

Als ouders een eerste diagnose van ADHD, of zijn in die richting met hun zorgverleners, moeten zij over leraren beginnen te verschillen in de functionaliteit van een kind te observeren na het starten van medicatie of voeding therapie. Docenten kunnen rapporten aan de ouders over de vorderingen van een kind, die regel ADHD kan helpen om in of uit en helpen bij het bepalen welke behandeling het beste werkt geven.

Planning

Een handelingsplan is een geïndividualiseerde Educational Plan. Dit plan is op zijn plaats om ervoor te zorgen dat de school ambtenaren voldoen aan de behoeften van kinderen met speciale zorg. Het proces van het zetten van een handelingsplan op zijn plaats moet het advies van de leerkracht te betrekken, omdat zij in de beste plaats om te weten welke vaardigheden een probleem voor het kind zijn. Leerkrachten moeten de deelnemers in elke discussie over de toekomstige onderwijsbehoeften van een kind.