Rogaine Alternatieven

Rogaine Alternatieven

Als het gaat om vechten kaalheid, Rogaine is een van de eerste middelen die doorgaans voor de geest komt. Maar er zijn alternatieven voor Rogaine - veel, in feite. Van andere over-the-counter medicijnen om kruidenmiddelen om eenvoudige gedragsveranderingen, zijn er andere manieren om haaruitval tegen te gaan buiten Rogaine.

Andere medicijnen

Verschillende heel effectief over-the-counter geneesmiddelen bestaan ​​speciaal ontworpen om te stoppen haaruitval - en zelfs aansporen opnieuw groei, in veel gevallen. Hoewel Rogaine is de meest bekende, andere medicatie is Propecia. Generieke minoxidil (het ingrediënt in Rogaine) kan ook worden gekocht bij elke drogist. Minoxidil is bewezen sinds 1970 te voorkomen of ten minste vertragen extra haaruitval en wordt gewoonlijk aangebracht op de hoofdhuid tweemaal per dag. Propecia, daarentegen, is een pil, eenmaal daags.

Tarwekiemolie

Tarwekiemolie is een uiterst rijk, ongeraffineerde olie. Het zit vol met vitamines D, A en E, en is rijk aan eiwitten. Deze unieke olie wordt gewonnen uit de tarwekiemen planten (Triticum vulgare). Eenmaal uitgepakt, het duurt ongeveer acht maanden. Houd tarwekiemolie op een koele plaats, zoals hoge temperaturen hebben de neiging om de kwaliteit te degraderen. Een paar druppels tarwekiemolie typisch gemasseerd in de hoofdhuid, hetzij over of plekken waar tekenen van haarverlies meest evident.

Andere Herbal Remedies

Afgezien van tarwekiemolie, een groot aantal kruiden remedies bestaan ​​voor de bestrijding van haaruitval. Deze omvatten het wrijven van rode peper het vlees over de hoofdhuid, waarvan wordt gezegd dat voedingsstoffen te vestigen op de hoofdhuid en het bevorderen van haargroei. Aloe vera, wreef royaal in het haar en de hoofdhuid, wordt ook gezegd te zijn gunstig. Verschillende kopjes groene thee gedronken op een dagelijkse basis kan ook helpen, en kruidendokters zweren dat brandnetel wortels zijn fantastisch voor het bevorderen van haargroei.

Gewone Changes

Verschillende eenvoudige gedragsveranderingen kunnen een groot verschil maken als het gaat om een ​​haaruitval probleem. Vermijd het wassen van je haar met echt warm water, en probeer je haar meer dan twee of drie keer per week niet te wassen. Maak er een gewoonte van het masseren van je hoofdhuid, krachtig, voor ongeveer 15 minuten na elk bad of douche; dit trekt bloed naar de hoofdhuid en kan de individuele haarzakjes op je hoofd te versterken.