Robaxin Prostatitis Behandeling

Robaxin Prostatitis Behandeling

Prostatitis is een ontsteking van de prostaat en kenmerkend behandeld met geneesmiddelen zoals antibiotica, spierverslappers en anti-inflammatoire geneesmiddelen. Robaxin is een spierverslapper medicatie voorgeschreven om de pijn veroorzaakt door prostatitis verlichten.

Administratie

Neem de voorgeschreven dosis van Robaxin via de mond met of zonder voedsel. Alcohol kan de slaperigheid effect van deze medicatie te intensiveren en moet worden vermeden tijdens het gebruik van Robaxin. Je moet niet de activiteiten die oplettendheid vereisen, zoals autorijden uit te voeren, totdat u weet hoe dit geneesmiddel u beïnvloedt.

Side Effects

Bijwerkingen van Robaxin zijn: slaperigheid, duizeligheid, maagklachten, wazig zien en koorts. Neem contact op met uw arts als de bijwerkingen van Robaxin hinderlijk geworden.

Ernstige bijwerkingen

Ernstige bijwerkingen van Robaxin onder andere een ernstige huiduitslag en jeuk. Als u bijwerkingen van Robaxin ervaart onmiddellijk contact op met uw arts of, indien de bijwerkingen ernstig zijn, vragen dringende medische aandacht.

Overwegingen

Als u het nemen van Robaxin en de pijn geassocieerd met prostatitis is niet opgelucht of verhoogt het contact met uw arts. Prostatitis kan pijn tussen het scrotum en rectum, en testis en lage rugpijn.

Complementaire behandelingen

Een arts kan aanvullende manieren om spierkrampen of spasmen, zoals Sitz baden en zelf-massage van het gebied tussen het scrotum en de anus te verlichten suggereren. Een zitbad is een warm waterbad, dat de billen bedekt.