Risici for flydende klorofyl

Klorofyl er bestanddelen i planter, der gør dele grønt. Det aids i at producere mad til anlægget ved at gemme sollys til fotosyntesen, der bruger vand, kuldioxid og sollys til at lave brugbare kulhydrater. Klorofyl, som findes i naturen, giver mange sundhedsmæssige fordele, herunder at beskytte dit DNA fra frie radikaler, der kan forårsage kræft. Der er nogle risici forbundet med klorofyl brug.

Som deodorizer

Siden 1940'erne har klorofyl (eller dets flydende derivat chlorophyllin) var blevet brugt til at reducere lugt af inficerede sår. Det fungerede godt i denne egenskab, så folk begyndte at markedsføre det til anvendelse som et åndedrag freshener og styre fækal lugt for patienter med koloskopi poser. Det er ikke altid så effektive i denne brug, men du kan stadig finde klorofyl ånde produkter i butikkerne. En bedre måde at bruge klorofyl til at opfriske ånde ville være at spise persille efter dine måltider.

Som detoxifier

Hele fødevarer, især rå og minimalt forarbejdede grøntsager, er effektive til at rense tyktarmen og hjælper til at afgifte leveren og nyrerne. Grønne, bladgrøntsager er særligt fremhævet. Selv om det kan udledes, at den klorofyl i disse planter er agent, der fremmer afgiftning, er det mere sandsynligt, at fiber og elektrolytter, der er indeholdt i friske råvarer er midlet her.

Som tilsætningsstof til fødevarer

For nylig har der været en modreaktion mod kemiske tilsætningsstoffer, på grund af forestillingen om, at de kan forårsage allergi og andre lidelser. Chlorophyllin bliver populær som en farve forstærker, fordi det naturligvis er afledt. Ifølge Jane Higden, Ph.D., af Linus Pauling Institute ved Oregon State University, "Fysiske chlorophylerne er ikke kendt for at være giftige, og ingen toksiske virkninger er blevet tilskrevet chlorophyllin trods mere end 50 års klinisk brug hos mennesker. "

Som Cancer Fighter

Den fremherskende tanke, at spise masser af grønne bladgrøntsager at forebygge kræft har sine rødder i flere ting. God kolon sundhed, der opretholdes ved at få nok fiber, er altafgørende for at undgå kroniske sygdomme og et svækket immunforsvar. Klorofyl, og væsken chlorophyllin, er ved at blive undersøgt for deres antioxidant egenskaber samt.

Flydende klorofyl Side Effects

Da klorofyl er en god ting, når du spiser det i grønne, bladgrøntsager og andre fødevarer, mange mennesker nu bruge det i en koncentreret form tro, at det endnu bedre. Denne væske er fremstillet ved forarbejdning af chlorophyllin af grøntsager eller alger med en natrium kobberforbindelse. Mens der er ringe fare i anvendelse af flydende klorofyl kosttilskud, der kan være bivirkninger. Nogle mennesker oplever grøn-farvet urin eller en sort eller gul tunge efter længere tids brug af klorofyl. Hvis du bruger det på en klippe som en antiseptisk, kan du kradse midlertidigt. Nogle mennesker kan opleve diarré, og chlorophyllin kan forårsage en fækal blod kultur at vise en falsk positiv.